Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Inside

Playdead samarbeider med Real Doll på samleutgaven av Inside

Jepp, du leste riktig, produsenten av life-size sexdukker har slått seg sammen med den danske indieutvikleren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen ganger rapporterer man nyheter som er litt... utenom det vanlige. Dette er en sånn nyhet. Inside, det herlige sidescrollende puzzle-eventyret fra den danske indieutvikleren Playdead, får en rimelig eksklusiv samleutgave via iam8bit. Det som er unikt med denne samleutgaven er at innholdet er hemmlig, og den er et samarbeid mellom iam8bit, Playdead og Real Doll ("home of the world's finest love dolls").

Man kan legge inn forhåndsbestillinger allerede fra i morgen av og frem til 8. juni, og etter det kommer den ikke til å være tilgjengelig for salg lenger. Ingen utsendelsesdato har foreløpig blitt bekreftet.

"iam8bit x Playdead x Real Doll are collaborating on a mysterious collector's edition for INSIDE. We will NOT tell you what it is. Maybe it's what you're thinking... maybe not. We can confirm that there are several items included, one of which is a PlayStation 4 game disc. The rest is up for speculation."

Er dette en samleutgave du kunne tenke deg å skaffe, eller er du for bekymret for hva som faktisk befinner seg inni den? Hva kan det være? Jeg må innrømme at jeg er himla nysgjerrig...

Inside

Relaterte tekster

7
InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Med tanke på at Eirik er stor fan av begge spillene til Playdead var han mer enn villig til å se hvordan de klarer seg på Nintendo Switch også.Loading next content