Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStation 5 får endelig Discord Voice-Chat, VRR for 1440p og mer

Ryktene ser ut til å ha vært sanne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått et år og et par dager siden Discord ble integrert på PS4 og PS5 og seks måneder siden Xbox også fikk noen Discord-funksjoner, så PlayStation-eiere har definitivt ventet en stund på den lovede Voice-Chat-funksjonen. Heldigvis virker det som om ryktene om at det nærmer seg var sanne.

Et nytt innlegg på PlayStation-bloggen avslører at en ny betaversjon av systemprogramvaren lanseres på PS5 i dag, og at høydepunktene i denne er Discord Voice-Chat og VRR-støtte for 1440p. Oppdateringen legger også til nye filtre for spilllister, muligheten til å manuelt laste opp opptak til PlayStation App, gjør det langt enklere å få tilgang til PS4-lagringene dine på PS5 og en håndfull andre ting.

Disse betaene har variert ganske mye i lengde gjennom årene, men ryktene om at den endelige versjonen ble tilgjengelig for alle i mars høres mer enn sannsynlig ut.

PlayStation 5 får endelig Discord Voice-Chat, VRR for 1440p og mer


Loading next content