Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kena: Bridge of Spirits

PlayStation er fornøyd med Kena: Bridge of Spirits

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Undertegnede er en av dem som synes Kena: Bridge of Spirits er et meget pent og underholdende spill, noe jeg ikke er alene om. Slikt betyr likevel ikke nødvendigvis at spill lykkes, men det virker i alle fall som om Ember Lab sitt første spill har fått en god start.

I et intervju med Bloombergs Jason Schreier avslører Ember Lab-grunnleggerne Mike og Josh Grier at Kena: Bridge of Spirits allerede har tjent inn utviklingskostnadene og at de derfor er positivt overrasket. Samtidig sier de at også Sony er fornøyd. Disse tingene har fått dem til å bestemme seg for å fortsette å lage spill fremfor reklamefilmer og lignende, så det høres ut som om vi har flere spennende ting i vente fremover.

Kena: Bridge of Spirits

Relaterte tekster

0
Kena: Bridge of SpiritsScore

Kena: Bridge of Spirits

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med en aldeles nydelig grafikk og musikk, fascinerende skapninger og variert gameplay gjør Ember Lab sitt første spill mer enn opp for at du har gjort det meste før.Loading next content