Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Concrete Genie

PlayStation legger ned skaperne av Concrete Genie

Sony kjøper ikke bare nye studioer. Noen blir også lagt ned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke engang gått tre uker siden Sony kunngjorde at de hadde kjøpt Firewalk Studios og gjort det til en del av PlayStation Studios, men det er ikke bare gode nyheter fra det japanske selskapets interne studioer.

Pixelopus, utviklerstudioet som laget Entwined og Concrete Genie, har kunngjort at det blir lagt ned.

Folk hos PlayStation jeg har snakket med hevder denne avgjørelsen ble tatt etter at studioet ikke klarte å imponere med den siste milepælen for det uannonserte prosjektet det jobbet med. Noen av de ansatte har angivelig blitt tilbudt jobber i andre PlayStation-studioer, mens andre må finne arbeid andre steder når studioet stenger dørene den første uken i juni.

Tusen takk for det vakre og sjarmerende Concrete Genie, så vel som den fascinerende Entwined, Pixelopus. Jeg håper alle finner et annet flott sted å jobbe så snart som mulig. Og takk for denne avskjedstegningen.

Concrete Genie

Relaterte tekster

0
Concrete GenieScore

Concrete Genie

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Pixelopus' nyeste spill vil nok dessverre forsvinne i mengden i en spillhøst fylt med actionfylte spill, noe Eirik synes er synd, for dette er et nydelig eventyr som vil ta deg tilbake til barndommen.Loading next content