Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStations håndholdte Project Q kunngjort - spiller streamede PS5-spill

Det er ikke en ny PS Vita, men vi er bare glade for at Sony er tilbake med en bærbar spillmaskin.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En kontroller med en åtte-tommers LCD-skjerm som kan spille spill med opptil 1080p og 60 bilder per sekund. Det er dette Sony kunngjorde det under det interne navnet "Project Q". Den vil ha alle knappene og funksjonene til en DualSense-kontroller, deriblant haptisk tilbakemelding.

Du må imidlertid ha spillene installert på en Playstation 5-konsoll for å spille via Wi-Fi på Q, så det er ikke en utfordrer til Steam Deck for øyeblikket, men heller en følgesvenn til konsollen.

"Vi vil lansere en dedikert enhet som lar deg streame hvilket som helst spill fra PS5-konsollen din ved hjelp av Remote Play over Wi-Fi. Internt kjent som 'Project Q', har den en 8-tommers HD-skjerm og alle knappene og funksjonene til den trådløse DualSense-kontrolleren," sa PlayStation-sjef Jim Ryan om Project Q i kveldens PlayStation Showcase. Forvent mye mer informasjon i løpet av sommeren, for enheten skal lanseres i høst.

PlayStations håndholdte Project Q kunngjort - spiller streamede PS5-spill
PlayStations håndholdte Project Q kunngjort - spiller streamede PS5-spill


Loading next content