Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pode

Pode kommer til PS4 neste uke

Det norske samarbeidsspillet kom originalt ut på Nintendo Switch i fjor, tusler nå inn på PS4.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den norske indieutvikleren Henchman & Goon har avslørt at samarbeidsspillet Pode kommer til PlayStation-butikken den 19. februar. Det kom ut til Nintendo Switch i fjor.

Spillet er sterkt inspirert av norsk kultur, rosemaling og folkemusikk, og følger figurene Bulder og Glo på deres reise opp til toppen av et fjell. På veien må Bulder og Glo samarbeide om å løse gåter for å komme seg videre. Det er et skikkelig koselig spill, som greide å sjarmere selv Kristian, og vant en rekke priser på Spillprisen 2018.

"Vi ser på Pode som et spill for alle. Om du spiller med barna dine, venner eller en partner, så er det noe for alle der," sa Yngvill Hopen, spillregissør og CEO hos Henchman & Goon. "Siden lanseringen på Nintendo Switch i fjor har vi fått masse positiv tilbakemelding fra spillerne, og vi gleder oss til å lansere på Pode på PlayStation Store så flere folk får muligheten til å spille det."

Yngvill Hopen skal ha en presentasjon på the Game Developers Conference (GDC) neste måned kalt Pode: A Rose Painted Adventure, hvor hun skal snakke om den visuelle stilen til spillet og hvor de har hentet inspirasjon til designet fra.

Nedenfor finner du en trailer for PS4-utgaven. Kommer du til å skaffe deg dette?

HQ
HQ
PodePodePode

Relaterte tekster

1
PodeScore

Pode

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Hvis du ønsker å bygge et tillitsforhold mellom deg og en innbruddstyv eller svigerforeldre, trenger du ikke lete lengre.

0
Pode kommer til PS4 neste uke

Pode kommer til PS4 neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den norske indieutvikleren Henchman & Goon har avslørt at samarbeidsspillet Pode kommer til PlayStation-butikken den 19. februar. Det kom ut til Nintendo Switch i fjor....Loading next content