Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Polestar inngår samarbeid med Candela om hydrofoilbåter

Elbilprodusenten skal levere batterier til det marine kjøretøymerket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Polestar har kunngjort at de slår seg sammen med Candela for å forsyne det marine kjøretøymerket med batterier til båtene deres i fremtiden. Som det fremgår av en pressemelding, skal den svenske elbilprodusenten levere batterier og ladeteknologi, og de to selskapene ønsker å "akselerere overgangen til mer bærekraftig elektrisk mobilitet".

Vi kommer til å se dette samarbeidet i Candela C-8 Polestar-utgaven, som sies å bringe "Polestars uttrykk for skandinavisk luksus til båtbransjen", og som vil ha en ensfarget grå eksteriørfarge kombinert med lysegrå detaljer og interiør.

Når det gjelder batteriene som skal brukes i denne versjonen av båten, får vi vite at det blir et 69 kWh-batteri som lover 57 nautiske mil på én lading, alt i en hastighet på 22 knop. Dette skal være 2-3 ganger rekkevidden til "konvensjonelle elektriske hurtigbåter".

Candela C-8 Polestar-utgaven er tilgjengelig allerede nå og skal etter sigende koste fra 400 000 euro, med forventet leveringsstart i juni 2024.

Dette er en annonse:
Polestar inngår samarbeid med Candela om hydrofoilbåter


Loading next content