Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds får cross-play og mer på fredag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg vet ikke med deg, men personlig hater jeg brutte løfter. Derfor kan man trygt si at gjengen i Illfonic levde farlig fra første stund da det viste seg at PC- og PlayStation 4-spillere ikke kunne spille Predator: Hunting Grounds sammen på lanseringsdagen. Vi måtte altså vente fire måneder, og se spillertallene dale en god del, men nå skal utviklerne endelig fikse det.

Predator: Hunting Grounds vil nemlig få en stor oppdatering den 21. august som i tillegg til å fikse en haug med bugs og tekniske problemer endelig skal implementere såkalt cross-play mellom PC og PS4. Som et lite plaster på såret for ventetiden blir også Classic Combistick og Wrist Launcher fra City Hunter-pakken tilgjengelig for alle.

Noe av det som interesserer meg mest er uansett at september-oppdateringen vil inkludere et nytt kart og en ny modus. Utviklerne nekter fortsatt å si mer enn det, men forhåpentligvis bringer begge deler en god del mer variasjon til spillet.

Predator: Hunting Grounds

Relaterte tekster

0
Predator: Hunting GroundsScore

Predator: Hunting Grounds

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Friday the 13th-skapernes nyeste spill lever ikke helt opp til potensialet, men verken tekniske problemer eller brutte løfter stopper det fra å være ekstremt morsomt til tider.Loading next content