Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds inntas av Arnold aka Dutch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som forventet hadde Illfonic fylt Predator: Hunting Grounds med mye kosmetisk snadder da spillet ble lansert for noen uker siden, men noe som skuffende nok ikke er der enda er Dutch aka Arnold Schwarzenegger. Dette vil heldigvis fikses snart.

Studioet har nemlig offentliggjort en bitteliten del av fremtidsplanene de har for Predator: Hunting Grounds, og det første vi kan se frem til er et Dutch-skin med Arnold som stemmegiver og hele pakken. Litt skuffende er det at han kun vil finnes i en betalt utvidelse, men forhåpentligvis blir ikke prisen altfor høy når pakken blir tilgjengelig den 26. mai.

De som ikke ønsker å betale kan også se frem til en oppdatering samme dag. Den vil inneholde to lydopptak som forteller hva som skjedde med Dutch etter filmen, samt en rekke etterlengtede forbedringer selvsagt.

Neste utvidelse kommer i juni, men hvem og hva som følger med der får vi ikke vite. Alt de kan fortelle om neste måned er at de som ikke er villige til å betale for mai-utvidelsen da vil få QR5 "Hammerhead" Rifle og Dutch sin kniv gratis.

Predator: Hunting Grounds

Relaterte tekster

0
Predator: Hunting GroundsScore

Predator: Hunting Grounds

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Friday the 13th-skapernes nyeste spill lever ikke helt opp til potensialet, men verken tekniske problemer eller brutte løfter stopper det fra å være ekstremt morsomt til tider.Loading next content