Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / China
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
Super Mario 3D Land

Super Mario 3DS

Den italienske rørleggeren er på vei til 3DS i sitt mest varierte eventyr noensinne. Vi har sjekket ut Super Mario 3DS...

  • Tekst: Redaksjonen

Nok en Mario-tittel... Er det snakk om et gammelt Wii-spill?
Nei, nei. Snarere tvert imot. Super Mario 3DS er en eksklusiv lekestue, kun produsert til Nintendos stereoskopiske maskin. Det er en kombinasjon av alt det som har gjort Galaxy-spillene så fantastiske, akkompagnert av knallgod 3D.

Super Mario 3D Land

Hvordan føltes det å spille med den italienske rørleggeren igjen?
Skammelig bra. Da vi plukket opp 3DS-enheten hadde Mario allerede ikledd seg vaskebjørnsdrakten, som vi kunne aktivere via den nedre skjermen. Tanooki-drakten er virkelig et lite stykke spillhistorie, og vi kommer aldri til å glemme hvor bra den ble brukt i Super Mario Bros 3.

Har det noen andre likheter med Super Mario Bros 3?
Det er flust av likhetstrekk. De vanlige tredimensjonale brettene blandes med sideskrollende 2D-brett, som minner litt om de vi så i New Super Mario Bros. Til og med flaggstanga er der. Du vet, den fra 8-bit-spillene.

Super Mario 3D Land

Og hvordan var 3D-effekten?
Den var imponerende, selv om Nintendo 3DS fremdeles fremkaller hodepine hos enkelte av våre redaksjonsmedlemmer. Vi spilte et brett fylt til randen med åleaktige skurker, som poppet ut av veggen på den øvre kanten av brettet for å fremkalle en vellykket 3D-effekt.

Super Mario 3D Land

Du snakker om Galaxy og New Super Mario Bros, men brettene ligner mest på Super Mario 64. Stemmer ikke det?
Så absolutt! Shigeru Miyamoto har sagt flere ganger at Super Mario 3DS er en blanding mellom Super Mario Galaxy, New Super Mario Bros og Super Mario 64. Nintendos AED-team (som laget Galaxy-spillene) blander alle Marios spilltrekk godt i det Nintendo anser som sitt mest varierte Mario-spill til dags dato.

Super Mario 3D Land

Så det føles ikke splittet?
Tvert imot. Øyeblikkene de blander inn (de ulike draktene, teleporteringsblokken, originalflaggstangen, 2D-brettene fra New Super Mario Bros-spillene, vaskebjørnsdrakten) er alle etablerte Mario-innspill som passer utmerket i én pakke.

Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land
Super Mario 3D Land