Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
Little Big Planet Karting

Little Big Planet Karting

Media Molecule har sendt Sackboy i hendene til en annen utvikler for å forbedere tøydukken på sin debut som gokart-racer...

  • Tekst: Mathias Holmberg - GR SE

William Ho elsker tre ting: Sackboy, karting og Play, Share, Create-konseptet. Han er designleder hos United Front Games (som tidligere har gitt oss Modnation Racers), og er en ganske lykkelig mann for øyeblikket. Nå får han nemlig lov til å skape et spill der alle disse tre tingene spiller en stor rolle. Media Molecule, skaperne av Little Big Planet-serien, kom nemlig til United Front med spørsmål om de ville lage Little Big Planet Karting. De hadde tross alt ekspertisen.

Etter å ha spilt Little Big Planet Karting kan vi meddele at serien er i gode hender. Det er definitivt et Little Big Planet-spill. Alt fra designet og sjarmen til banebyggerverktøyet ser ut til å leve opp til navnet. Store deler av spillmotoren består av kode fra Little Big Planet 2, slik at fansen får en jevn overgang. Den andre store forskjellen er at Sackboy har gokart, og det er jo ikke en dårlig ting?

Little Big Planet Karting

Du får alt du ønsker deg av et kartracing-spill i Little Big Planet Karting. Åtte spillere konkurrerer om å komme først over målstreken på fantasifulle baner, fulle av fallgruver og forhindringer. Weaponators er også strødd langs banene, som skal gjøre livet surt for de andre spillerne. En evne vil eksempelvis forvandle spillerens kjøretøy til en stor boksehanske, som smadrer alt den kommer over. Tenk Bullet Bill fra Mario Kart.

Våpnene fremstår som ubalanserte til å begynne med, ettersom flere målsøkende missiler gjør det frustrerende å lede løpet. Heldigvis kan alle våpen rettes bakover, og har man god timing er det til og med mulig å unnvike innkommende missiler ved å la sitt eget utstyr ta slaget. Styringen er perfekt - til og med drifting i svingene føles bra ut.

Little Big Planet Karting

Det grunnleggende gameplayet føles stabilt, men vi må ikke glemme at kjernen ligger i å skreddersy din spillopplevelse. Figurskaperen har samme dybde som tidligere Little Big Planet-spill, med solbriller, afroparykker og annet tilbehør. Hvis du vil kan du til og med gi Sackboy et skjegg av bacon - en fjerde ting William Ho elsker av hele sitt hjerte.

Little Big Planet Karting
Little Big Planet Karting