Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
Agents of Mayhem

Agents of Mayhem

Saints Row-skaperne har forlatt serien, men de er ikke klare til å forlate oppskriften. Vi har prøvespilt litt Agents of Mayhem...

  • Tekst: Sam Bishop

Agents of Mayhem

Foreløpig har vi kun hørt noen få detaljer om Volitions kommende Agents of Mayhem, som at vi skal spille som en gjeng antihelter i kampen mot en ond fiende i Sør-Korea. Nylig fikk vi dog muligheten til å teste spillet med egne hender i London, og samtidig tatt tempen på Saints Row-skaperens neste spill. De er kjent for helsprøe ideer, og dette ser ikke ut til å ha blitt borte i utviklingen av Agents of Mayhem.

Vi fikk teste en håndfull oppdrag i demoen, men når det gjelder selve historien har vi ikke avdekket stort mer enn det vi allerede så i dagens trailer. Du er en leiesoldat, eller Agent of Mayhem, eller kaosagent, og du tar på deg oppdraget med å stoppe den onde terrororganisasjonen Legion. Hver helt har sin egen agenda, og du kan forvente en jevn strøm av vitser og skitne triks.

Problemet med agentene og deres personlighet er at de ofte blir det motsatte av morsomme. Poenget med å gjøre dem til antihelter er å unngå de vanlige helterollene, men vi ble overrasket over den dårlige dialogen. I det første oppdraget ble vi vitne til samspillet mellom tre av figurene, og de klisjéfylte kommentarene som var krydret med banning skapte en veldig rar blanding. Dette ble litt bedre da vi senere spilte historieoppdraget til Daisy, og til tross for at det føltes som om Volition prøver for hardt var det likevel noen troverdige og morsomme øyeblikk.

Agents of Mayhem er satt til Saints Row-universet, men vi trengte ikke å starte spillet for å skjønne det. Idet vi gikk inn døren ble vi møtt av et rom i lilla, og overalt var det dekorert med liljesymbolet vi forbinder med Saints. I tillegg har utvikleren inkludert Pierce Washington fra Saints Row-spillene som agenten Kingpin, samt flere andre referanser. Du som er glad i nevnte spillserie vil garantert finne mange ting du kjenner igjen, men selve historien er ikke knyttet til den vi har spilt gjennom før.

Agents of Mayhem

Saints Row-serien ble som kjent enda sprøere med Saints Row IV, og det er denne typen av humor og galskap som er tatt med videre. Agents of Mayhem er høyoktan, urealistisk og fargerik action tvers igjennom. Alt handler om gi deg en latter, dette til tross for den private hæren som dreper millioner av folk.

Gameplayet er også mye av det samme. Det vil naturligvis variere etter hvilken agent du spiller med, siden de alle har ulikt våpen- og utstyrsutvalg, men det er fortsatt tredjeperson i en åpen verden der du skyter på fienden. Det er mye vekt på raske bevegelser, og for å gjøre spillingen mer interessant i lengden har vi denne gangen fått trippelhopp. Selv om vi testet spillet på en lavere vanskelighetsgrad enn vi ville gjort hjemme, var stillstand alltid veien til en rask død.

Agents of Mayhem
Agents of MayhemAgents of MayhemAgents of Mayhem