Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
forspill
Call of Duty: WWII

Historieinntrykk fra Call of Duty: WWII

Vi fikk se historiedelen i bevegelse på E3, og hvis det vi så stemmer vil WWII virkelig revitalisere skytespillserien...

  • Tekst: Sam Bishop
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Call of Duty: WWII fikk mye positiv oppmerksomhet da det ble avduket tidligere i år, og mye av gleden skyldtes at serien går tilbake til røttene. Enspillerdelen vil naturligvis være en stor del av pakken, og vi fikk en kort presentasjon av denne i Los Angeles. Der var Glen Schofield og Michael Condrey fra Sledgehammer Games på plass for å prate om inspirasjonskilder, blant annet.

Vi fikk vite at historiedelen fokuserer på First Infantry Division, og at det handler om den multinasjonale sammensetningen av soldater fra de allierte landene. Historiedelen forteller disse soldatenes individuelle historier, men det ble ikke avslørt hvor mange vi vil få servert i spillet. Det er uansett fint å se at de personlige historiene får plass i en så stor krig, for det fortjener de. På dette område kommer dessuten utviklerens omfattende research til sin rett.

Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWIICall of Duty: WWIICall of Duty: WWII

Brettet, eller oppdraget, vi fikk se ga spilleren i oppgave å nå en kirke i en liten landsby, for der fantes det et bra utkikkspunkt som kunne gi de allierte en fordel. Fremme i kirketårnet avfyrte spilleren noen skudd mot fienden, men de svarte med å jevne hele kirken med jorden. Her var det ikke så historiefortelling å spore, men tonen ble satt. Akkurat som Schofield fortalte oss er de ikke redde for å vise krigens grusomheter, og det kom tydelig til uttrykk der spilleren ble kastet bakover, og han som forsøkte å hjelpe ham fikk hodet skudd i filler.

Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWIICall of Duty: WWIICall of Duty: WWII