Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
South Park: The Fractured but Whole

South Park: The Fractured but Whole

Selv etter 20 år har vi det fortsatt morsomt i fjellbyen South Park, og dette ser ikke ut til å slutte med det første. Vi har fått snuse på The Fractured but Whole...

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Vi hadde aldri forestilt oss dette, men her spiller vi altså et spill hvor vi i rollen som et barn gir en lapdance til sliten herremann på den lokale strippeklubben. Det er heller ikke snakk om et enkelt knappetrykk, snarere full involvering i en sekvens med fire trinn som setter tomlene i arbeid.

South Park: The Fractured but Whole har vært på vei lenge, og det har blitt utsatt flere ganger. På den annen side ser det ut til å gjort spillet veldig godt, i hvert fall hvis denne demoen på E3 er representativ. Manuset er fantastisk, og vi lo høylytt flere ganger i løpet av den 15 minutter lange testen.

Det er mye å utforske og mye å oppdage hvis du velger å se forbi veien som ligger foran deg i spillet. Enten du velger å snakke med andre figurer (eventuelt prompe på dem) eller sjekke ut gjenstander i spillverdenen, så er det nok å finne på. Det er nemlig langt fra noe smalt spill vi har med å gjøre.

South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Fractured but WholeSouth Park: The Fractured but Whole
Photo: Ubisoft

Demonstrasjonen inkluderer vår navnløse hovedperson og hans hjelper, Captain Diabetes, og vi må gjennom en rekke tester for å få en stripper til å komme ut på scenen slik at vi kan konfrontere henne. Oppgaven er ganske enkel, men som i så mange andre historier er det veien og ikke målet som teller.

Spillet er fullt av referanser, vitser og alt annet som man forventer fra en vanlig episode av serien. Kanskje er det også dette som skiller dette spillet (og South Park: The Stick of Truth) fra andre spill, altså at hver eneste scene er koblet til kildematerialet på en veldig naturlig måte. De to mediene henger sammen på et nivå som gir bakoversveis.

South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Fractured but WholeSouth Park: The Fractured but Whole