Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario + Rabbids Kingdom Battle imponerte på E3

Ubisoft Milan avduket omsider samarbeidsprosjektet med Nintendo på E3, og Gamereactor fikk det sjarmerende spillet på messegulvet...

  • Tekst: Sam Bishop

Spillet var allerede lekket i forkant av messen, men på E3 ble Mario + Rabbids Kingdom Battle presentert offisielt, og selve sjangeren overrasket mange - strategisk rollespill med turbaserte kamper. Vi fikk se litt nærmere på spillet i form av en demo, og det ga oss et bedre inntrykk av hva som venter senere i år.

Vi fikk i oppgave å redde Luigi fra de onde Rabbidsene, som via en mystisk portal har kommet seg inn i Mushroom Kingdom. Det er verdt å nevne at ikke alle Rabbids er ondsinnede, for laget vårt besto av Mario, Rabbid Peach og Rabbid Luigi. Sammen dro vi ut i den store verden på søken etter kompisen vår, og ferden gikk gjennom ulike brett og kamper før den til slutt toppet seg i en bosskamp.

Bevegelse i spillet blir styrt av Beep-O, en disklignende gjenstand med kaninører som svever like over bakken. Fans av Marios mange eventyr vil kjenne igjen brettene, og det finnes mynter å samle inn, røde og blå utfordringer, grønne rør å utforske, og massevis av farger i alle retninger. Flittig bruk av kameraet viste seg dessuten å avdekke mynter som ellers ville vært skjult, så det er lønnsomt å utforske.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Det var likevel i kamp at spillet overrasket, og det gjorde det ved å være langt friere enn forventet. Mario + Rabbids Kingdom Battle har som nevnt turbaserte kamper, men du har likevel mulighet til å bevege deg både langt og rask ved å utnytte lagkameratene dine.

Mario + Rabbids Kingdom Battle
Mario + Rabbids Kingdom Battle