Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
Hunt: Showdown

Hunt: Showdown overrasket i LA

Crytek tok med seg Horrors of the Gilded Age tilbake til tegnebrettet, og kommer tilbake med et nytt konsept som ser veldig bra ut...

  • Tekst: Sam Bishop

Det har ikke vært en enkel utvikling for Cryteks Hunt: Showdown. Det ble annonsert for tre år siden under navnet Hunt: Horrors of the Gilded Age, og skulle være et co-op-spill. Det amerikanske studioet til Crytek måtte imidlertid legges ned etter økonomiske problemer, og det ble stille rundt spillet frem til i år. Da fikk vi en teaser, og det ble samtidig avslørt at det hadde fått en ny tittel. Dette bringer oss til årets E3-messe hvor vi fikk se mer fra spillet, og her er våre inntrykk.

Den største endringen er at Hunt: Showdown ikke lenger handler kun om deg mot miljøet (såkalt PvE). Her blir fem lag med to spillere kastet inn i en spillverden hvor hvert lag skal finne og slakte monstre. Belønningen kommer i form av nye våpen og nytt utstyr. Alle lagene kan se det drepte monsteret, så det handler om å komme seg raskt videre etter at kampen er over. Selv om du blir tildelt en lagkamerat kan du likevel spille alene, men det er designet for samarbeid.

Det er mye som står på spill i hver runde, så du kommer til å ønske deg en god lagkompis. Hunt: Showdown gir deg nemlig kun ett liv per gang, pluss at du mister alt du har samlet opp hvis du dør. Derfor er det altså viktig å utnytte hverandre for beskyttelse.

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown er satt til slutten av det 19. århundret, og det kartet som er ferdig så langt ligger i et mørkt og klamt område i Louisiana. Crytek sier selv at dette var noe de valgte å gjøre for ikke å ligne på "alle andre" som bruker dette tidsrommet, som er å bruke ville vesten. Våpnene er basert på de som var tilgjengelig på den tiden i historien, hvilket betyr at du kan se frem til å finne revolvere og rifler av ulike kalibre.

Hunt: ShowdownHunt: Showdown
Hunt: ShowdownHunt: Showdown