Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
forspill
Vampyr

En sniktitt på Vampyr

Det er sannelig ingen enkel oppgave å leve som en snill vampyr i London anno 1918, spesielt ikke hvis du tilfeldigvis er lege i tillegg...


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Hvis du fortsatt drømmer om en tid der Vampire: The Masquerade var det kuleste du kunne spille på PCen din, og kanskje har blitt litt skuffet av andre vampyr-spill, så bør du holde et øye med Vampyr fra utvikler Dontnod. Her skal du ikke bare å leve ut fantasien som en blodtørst demon, du må også avgjøre hvilken skjebne Londons befolkning skal gå i møte.

Bak lukkede dører på E3 hadde Focus Home Entertainment en presentasjon av spillet, og vi fikk blant annet bli kjent med hovedpersonen, Dr. Jonathan Reid. Han er av den stille typen, noe som passer for en som er både lege og vampyr. Han har sverget på å hjelpe folk i sitt yrke, men som du vet har vampyrer også behov som må tilfredsstilles. Det viser seg at denne indre konflikten vil påvirke både spillmekanikkene og historien.

Vampyr

Vampyr er lagt til London 1918, spanskesyken herjer for fullt, og hele familier går under. Siden Jonathan er lege er det hans jobb å hjelpe folk, men det kommer til å være opp til deg hvordan og når han skal hjelpe til. Du vil kunne legge dette til side for å utforske andre ting og oppdrag, men på sykehuset er du i det minste trygg. Vampyrjegerne har nemlig ikke lov til å jakte inne på sykehuset. Ellers vet vi lite om historien, men det er klart at du blir nødt til å ta en del vanskelige valg.

"Du kommer selvsagt til å møte vampyrer i spillet" sa lead level designer Florent Guillaume. "Du er en av dem. Noen er venner som du møter gjennom oppdragene, og andre kommer til å bli dine fiender. Det er dessuten andre overnaturlige skapninger i spillet også, og både de og menneskene er ute etter deg."

Vampyr
Vampyr