Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
forspill
Project Cars 2

Project Cars 2

Project Cars 2 kun utkonkurrere Gran Turismo og Forza Motorsport denne høsten, men det trenger fortsatt en del finpuss...


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det første spillet er kanskje den mest interessante racing-simulatoren i nyere tid. Det var et ekstremt ambisiøst prosjekt som startet med en lavt budsjett, og ble utviklet gjennom en ny form for folkefinansiering. Det ferdige spillet leverte en glimrende kjøreopplevelse, men ikke alle var like fornøyde. Det hadde noen problemer på konsoll, og visse deler av det lovede innholdet uteble.

Project Cars 2 er ikke et helt nytt spill, men det ser ut til å være en solid forbedring sammenlignet med forgjengeren. Alt er litt mer sofistikert og storslått, og det føles som en med levende opplevelse allerede i menyen. Presentasjonen minner mer om et av EAs store sportsspill enn noe fra et tidligere indiestudio. Antall baner har økt til over 60, og utvalget av biler har økt med mer enn det dobbelte til drøyt 180. Det handler dog ikke bare om mer av det samme, for denne gangen er rallycross inkludert. De har også fått med ovale baner, noe som skulle ha vært med i det første.

Project Cars 2Project Cars 2Project Cars 2

Slightly Mad Studios har fortsatt arbeidet med å forbedre kjøringen. Det er ikke snakk om enorme forskjeller, men bedre dekkfysikk og følelse er absolutt verdsatt, og det gjør bilene mye morsommere å kjøre. Dette kommer spesielt frem i svingene, naturligvis, der veigrepet sammen med force feedback gjør det mer interessant å jobbe gjennom hver sving. På dette området føltes forgjengeren en anelse stivere og kjedeligere.

Det er også enklere å stille inn force feedback denne gangen. I stedet for en meny med tekniske justeringer, kan vi velge mellom tre forhåndsdefinerte innstillinger. Disse kan dessuten justeres ytterligere, og det er enkelt å forstå hva hver innstilling betyr. Skulle du starte et løp med en innstilling som viser seg å være feil for deg, så kan dette enkelt endres midt i spillingen.

Project Cars 2

Når det kommer til karrieredelen, trenger du ikke å forvente de store fremskrittene. Grensesnittet gjør imidlertid en god jobb med å gjøre denne modusen mer interessant, og du har hele tiden oversikt over sesonger, poeng og hva du har oppnådd. Som vanlig skal man jobbe seg opp karrierestigen, men spillet har ingen bestemt rute som du må følge til toppen. Hvilke serier du melder deg på, eller hvor lange sesongene skal være, er det du som bestemmer.

Project Cars 2Project Cars 2
Project Cars 2Project Cars 2