Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
forspill
NHL 18

Vi har spilt NHL 18-betaen

Som så mange andre, har EA Sports begynt med beta-perioder som erstatning for en demo av sine NHL-spill. Årets beta er nå ute, og vi har testet den...

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

NHL 18 har så langt fått langt mindre oppmerksomhet enn forgjengerne blant entusiastene. Dette skyldes nok i hovedsak at nyhetene som har kommet om spillet ikke er direkte banebrytende, men snarere en liten oppgradering av tidligere versjoner.

Den aller største nyheten rundt årets utgave, og som vi også får prøvd oss på under beta-perioden, er NHL Threes. Andre nyheter består av litt mer avanserte finter, bedre og mer realistisk oppførsel av AI, samt at man kan styre hockeykølla si på en mer presis måte som forsvarende spiller.

NHL 18NHL 18

Etter at NHL gjorde om overtidsreglene til å bestå av fem minutter med spill 3 mot 3 fremfor 4 mot 4, har nær sagt alle hockeyinteresserte hyllet løsningen. Lite er såpass actionfylt som å se seks spillere boltre seg på en isflate ment for ti. EA Sports i Vancouver har selvsagt også lagt merke til dette, og melket det for alt det er verdt i årets versjon.

NHL Threes er en arkadeversjon av denne overtiden. Her synger det ekstra godt i vantene ved gode taklinger, og keepere har litt lettere for å slippe inn skudd. I tillegg finnes det ikke utvisninger, men gjør man noe straffbart blir det i stedet straffeslag. Ved å kun ha dropp ved åpningen av hver periode, så er det action fra start til slutt i NHL Threes. Redder keeper og fryser pucken, starter motstanderlaget med pucken midt på isen. Det samme gjelder ved scoringer. Dette tar litt tid å venne seg til, da man fort blir overrasket de første gangene.

NHL 18NHL 18NHL 18

I tillegg til arkademodusen NHL Threes, har EA innført autentisk 3 mot 3 spill i deres svært populære modus, EASHL. Her styrer man én spiller hver, mot et annet lag med den samme sammensetningen. Dette er en langt mer interessant modus for hockeyelskere. Her gjelder normale NHL-regler, og taktikk blir særdeles viktig. Her kan man gå all-in for å få ett mål i motsatt ende, men gjør man en liten feil kan det fort komme kontring i mot. I langt større grad enn hva det gjør i vanlig spill 5 mot 5.

NHL 18
NHL 18