Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
forspill
Wolfenstein II: The New Colossus

Sniking og skyting i Wolfenstein II: The New Colossus

Svenskene i Machine Games er begynner å bli klare til å fyre løs med oppfølgeren, og vi ble invitert på en ny prøvesmak...

  • Tekst: Ford James
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det er tross alt kun en drøy måned siden vi sist fikk teste det kommende Wolfenstein II: The New Colossus, så i denne artikkelen skal vi forsøke å fokusere på de nye opplevelsene. Denne gangen ble vi med BJ Blazkomicz til Roswell i New Mexico.

Oppdraget starter med et møte i den lokale motstandsgruppa, og som i forgjengeren er det høy kvalitet i disse videoene. Sigrun Engel, datteren til Frau Irene Engel (en av hovedfiendene i det forrige spillet), har byttet side i kampen, men ikke alle er overbevist om at hun har lagt nazi-sympatien bak seg. Det er mye følelser i sving, og produksjonskvaliteten gjør at det er vanskelig å se bort.

Wolfenstein II: The New Colossus

Deretter tar vi våre første skritt i Roswells gater, og det er et stort opptog på gang. Patriotene som marsjerer er imidlertid fra den tyske leiren, uten at det ser ut til å legge noen demper på feiringen. BJs oppdrag er å finne en informant som driver en lokal restaurant, og deretter å skaffe informasjon om en sikker rute til det beryktede Area 52 (fordi nazister). Vår helt skal nemlig plassere ut en liten kjernefysisk bombe der, for nazistene har opprettet en ny base på området.

Utkledd som en brannmann navigerer BJ seg gjennom gatene, og vi overhører alt fra Ku Klux Klan-medlemmer som forsøker å lære seg tyske fraser til unge offiserer som flørter med amerikanske jenter. Det er et levende miljø, og i en avstikker ned et smug snubler vi over en beruset mann som ligger blant søppelbøttene. Han er sikkert bare veldig trøtt.

I enden av gaten finner vi restauranten, og som du har sett i videoen dukker det opp en sleip nazist som ender opp med å kjenne igjen BJ. Ting eskalerer, og etter noen dramatiske sekunder er vi nede i kjelleren og får servert alt om Area 52 og hvordan vi kommer oss dit. Det finnes nemlig en tunnel som fører til en togstasjon hvor tyskerne laster opp tog som går direkte til militærbasen.

Wolfenstein II: The New ColossusWolfenstein II: The New Colossus