Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
Middle-earth: Shadow of War

En siste kikk på Middle-earth: Shadow of War

Vi har allerede sett på spillets online-del, så denne gangen handler det om kampen mot en Balrog og Shadow Wars...

Facebook
TwitterReddit

Tidligere i august kunne du lese om de nye online-mulighetene som kommer med Middle-earth: Shadow of War, og nå har tiden kommet til å fokusere på historien de nye Shadow Wars.

Vi fikk naturligvis ikke avslørt viktige elementer i historien, men vi fikk smake litt på noen godbiter fra midten av spillet. Talion kommer nemlig til å stå ansikt til "ansikt" med en Balrog, og selv om det fristet å følge i Gandalfs fotspor følte jeg ikke at denne delen leverte som forventet.

Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of War

Etter en kort prat med creative director Michael de Plater, som forøvrig trakk frem Nemesis-systemet som et favorittaspekt, begynte kampen mot Balrogen. Alle fans av trilogien husker ringens brorskaps møte med beistet i Moria, og for min del var det kanskje den beste sekvensen fra filmene. Kunne Monolith fange essensen av dette i spillform?

Etter å ha testet det med egne hender og øyne må jeg dessverre slå fast at møtet med Balrogen sto for den verste opplevelsen fra min tid med spillet. Det var visuelt slående, men selve kampen var kjedelig og ensformig. Det minnet mest om en kamp mot en klassisk plattform-boss fra 90-tallet, og slett ikke som et møte med Midgards dødeligste vesen. Med lysende trefflater og et gjennomskuelig mønster var kampen over nesten før den hadde startet. Halvveis inn i basketaket dukket det også opp et magisk vesen som hjalp til, og deretter var det kun å hamre løs på angrepsknappene. Monolith er en vei å gå før dette blir interessant, men jeg vet altså ikke om de har planer om å endre dette før lanseringen i oktober.

Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of War