Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
South Park: Phone Destroyer

South Park: Phone Destroyer

South Park-spillet til Redlynx er et morsomt kjærlighetsbrev til fansen.


Facebook
TwitterReddit

Finske Redlynx har brukt de siste tre årene på å utvikle et mobilspill basert på South Park. South Park: Phone Destroyer kommer til iOS og Android i dag! Gamereactor tok turen til studioet i Helsinki for å finne ut av hva som er greia med spillet.

South Park: Phone Destroyer er et digitalt samlekortspill med strategikamper i sanntid. Konseptet er at man skal mekke sin egen kortstokk på ti kort og så bruke dem i kamp på et RTS-inspirert vis.
'Creative director' Justin Swan gjorde det veldig klart at alt kan låses opp ved å bare spille spillet - ingenting er skjult eller gjemt bak en betalingsvegg. Du kan så klart kjøpe kortpakker med ordentlige penger, men du TRENGER ikke.

South Park: Phone Destroyer

Ifølge Swan er dette spillet først og fremst et samlekortspill. Det betyr at nesten alt du gjør har et eller annet med kort å gjøre; samle dem, oppgradere dem og så videre. Det finnes 80 kort totalt i spillet, og 60 forskjellige oppdrag. Ved å vinne kamper får du flere kort, så du kan forbedre kampkortstokken din hele tiden. Brukergrensesnittet var enkelt å bruke, selv om det ved første øyekast så noe overveldende ut med alle tallene og detaljene som er der.

Historiemodusen har en 6-7 filmsekvenser å by på, og innimellom dem beveger du deg rundt på et kart som ser ut som et brettspill, og slåss en hel masse så klart. Det finnes hele 15 vanskelighetsnivåer og det å spille gjennom hele enspillerdelen tar ca 6-8 timer. Hvis du vil finne alt og få med deg alt så kan du få opptil 100 spilletimer ut av spiller, sier Swan.

South Park: Phone Destroyer

I likhet med de andre spillene starter du med å mekke en "new kid", som kan tilpasses og justeres opp og ned i mente. Men historien i dette spillet står på egne bein, og har ingen direkte tilknytning til de andre spillene. Den fortelles i god South Park-stil - ungene bruker mobilene sine konstant, og nå gir mobilene dem magiske krefter. Mesteparten av slåssingen foregår i hodene på ungene, noe som blir gjort tydelig på en veldig lur måte. Hvert kort ser ut som et kunstverk, og kommer med fakta om den South Park-figuren som er avbildet. Når du bruker kortet viser deg seg at den skinnende rustningen på kortet egentlig er aluminiumsfolie, og den gylne krona er egentlig laget av papp og maling. Dette er en kul måte å vise hvor detaljrik og fantasifull kampene er inni hodene deres. De detaljerte kortene gjør også at man får noe ut av spillet ved å bare se på bildene.

South Park: Phone Destroyer
South Park: Phone Destroyer
South Park: Phone Destroyer
South Park: Phone Destroyer
South Park: Phone Destroyer