Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
forspill
Assassin's Creed: Origins

Vi har prøvd den nye utvidelsen til Assassin's Creed: Origins!

Magnus tok turen til hovedkvarteret til Ubisoft, og fikk en liten smugtitt på den nye utvidelsen til Assassin's Creed Origins, Curse of the Pharaohs.

Facebook
TwitterReddit

Til tross for at spillet har en del live-elementer og mikrotransaksjoner, har Assassin's Creed: Origins lagt litt stolthet i det å underholde spillerbasen sin på den gode gamle måten, altså gjennom å gi ut DLCer etter lanseringer. Ikke at denne praksisen har eksistert sånn kjempelenge, men det virker allerede som det er en riktig, og en gal måte å gjøre det på. Med The Hidden Ones og nå Curse of the Pharaohs ser det ut til at Ubisoft har valgt den riktige måten å gjøre det på.

Men hva er egentlig den riktige måten å gjøre det på? Vel, for det første finner begge disse utvidelsene sted utenom hovedhistorien, og gir oss et dypere innblikk i Bayek. For det andre er det ikke bare en håndfull nye oppdrag, litt nytt utstyr og noen flere kappløp i Hippodromen, men nye områder man kan utforske, nye historier å nøste opp i og nye tillegg til spillets ferdighetstre. De er faktiske utvidelser til hovedspillet, noe som blir sjeldnere og sjeldnere i disse "Games as Service"-dager, hvor live-eventer og minimale tillegg har blitt en del av normen.

Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed: Origins

Vi i Gamereactor likte den første utvidelsen, The Hidden Ones, ganske godt. Den fortsatte historien til Bayek, og det var ganske interessant å følge reisen hans videre. Derfor hoppet vi på sjansen da vi fikk muligheten til å ta en titt på den andre utvidelsen til spillet, Curse of the Pharaohs.

Mange forventet nok en langt mer mytologisk tilnærming til det gamle Egypt i hovedspillet, men Ubisoft valgte å holde det litt mer realistisk, og heller fokusere på konflikter mellom mennesker, fremfor mellom guder. Den andre utvidelsen fjerner seg litt fra dette igjen, noe som gjør den enda mer interessant. Curse of the Pharaohs tar deg med til Theben og Kongenes dal, en helt ny region bestående av fem områder du kan utforske. Så fort du setter fot i denne nye verdenen dukker spøkelser, demoner og gudeaspekter opp i rask rekkefølge, så det er tydelig at Ubisoft er ute etter å oppfylle noen ønsker fra fansen i denne utvidelsen.

Assassin's Creed: Origins