Norsk
Gamereactor
guide
Princess Peach: Showtime!

Prinsesse Peach: Showtime-guide - Hvor finner du alle de 30 båndene?

Utstyr Peach og Stella med nytt utstyr ved å finne alle disse samleobjektene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av dere kommer til å strømme til Sparkle Theatre fra og med i dag for å hjelpe til med å restaurere den en gang så berømte arenaen tilbake til sin fordums prakt som prinsesse på Mushroom Kingdom. Nå som Princess Peach: Showtime! er tilgjengelig og det er et Mario-plattformspill, kan du være helt sikker på at det er flere samleobjekter og godbiter å få tak i underveis, og derfor har vi laget denne nyttige guiden for å hjelpe deg med å samle og finne alle de mange Ribbons gjennom hele spillet.

Disse Ribbons finner du ved å finne og vanligvis redde en NPC som heter Ribboner. Hver gang du gjør dette, vil han belønne deg med nivåets samleobjekt Ribbon, som kan brukes til å låse opp og kjøpe ulike kosmetiske elementer til Peach og følgesvennen Stella. For å hjelpe deg med å få tak i alle 30 Ribbons, finner du en nyttig guide nedenfor.

HQ
Dette er en annonse:

1F

1. Tornenes slott

Tidlig gjennom nivået finner du en terrasse med en dør som du kan gå inn. Når du går inn døren, ser du Ribboner omgitt av seks karrige trær. Interager med trærne med Sparkle Ribbon, og du vil bli belønnet med nivåets Ribbon.

Princess Peach: Showtime!

2. Ninjutsu: Kunsten å slå raskt

Etter at du har brukt ninjakreftene dine til å klatre over et tak, befinner du deg omtrent halvveis i nivået i første etasje, foran et tre og en mystisk tønne. Knus tønnen, så finner du Ribboner og blir belønnet for innsatsen.

Princess Peach: Showtime!
Dette er en annonse:

3. Cowgirl i villmarken

Bakerst i saloonen, før du konfronterer den lovløse gjengen første gang, kan du aktivere lysene med Sparkle Ribbon. Aktiver alle tre og lys opp rommet, så finner du Ribboner som gjemmer seg i en sprekk i veggen.

Princess Peach: Showtime!

4. Velkommen til festivalen for søtsaker

Helt i starten av nivået finner du noen flygende fiender som stjeler søtsaker. Den tredje fienden har en ekstra passasjer, så beseire fienden og redd Ribboner fra en uønsket skjebne.

Princess Peach: Showtime!

2F

5. Det spøkelsesaktige slottet

Når du kommer til delen av nivået med de fallende maleriene og lysekronene, må du sørge for å knuse den der Ribboner henger fast for livet. Han vil nok en gang belønne deg for innsatsen.

Princess Peach: Showtime!

6. Den perfekte belysningen

Før du får kraften din og forsøker å ta tilbake de stjålne smykkene, må du gå inn i en skjult alkove på høyre side av nivået. Der finner du Ribboner som forsøker å få tilbake sine egne tyvegods. Hjelp ham, så vil han belønne deg.

Princess Peach: Showtime!Princess Peach: Showtime!

7. Snøblomst på is

Etter det første showet, når du er på vei til finalen, må du huske å redde Ribboner fra fiender når han svinger seg på en kule mellom fiendene.

Princess Peach: Showtime!

8. Saken om det forsvunne veggmaleriet

Dette er superenkelt. I begynnelsen av nivået går du ned en sti som fører bak en bygning. Ribboner vil bekymre seg over en tapt billett her, så gnist på trærne og finn billetten hans for å få en belønning.

Princess Peach: Showtime!

3F

9. Mighty Mission: Alien Invasion

Før du får kraften din, finner du Ribboner hengende fra en avsats bakerst i banen. Redd ham, så vil han belønne deg for innsatsen.

Princess Peach: Showtime!

10. Cowgirl i skumringen

Når du går på toget, finner du en mystisk plassert tønne bakerst. Slå den i stykker og finn en blindpassasjer som vil belønne deg vennlig.

Princess Peach: Showtime!

11. Velkommen til Spooky Party

Halvveis i banen må du huske å gå ned en bakgate for å finne et skjult område der Ribboner og et par andre plagede karer venter på å bli servert. Bake kaker til dem og bli belønnet for innsatsen.

Princess Peach: Showtime!Princess Peach: Showtime!

12. Havets melodi

Etter at du har fått kraften din og omtrent halvveis gjennom nivået, vil spillet at du skal utforske nedover. Ikke gjør det. Fortsett til høyre og bruk de hjelpsomme fiskevennene dine til å åpne en alkove som er blokkert av tang for å redde Ribboner og bli belønnet for det.

Princess Peach: Showtime!

4F

13. Ninjutsu: Flammenes kunst

Omtrent halvveis i nivået, når du kommer til det punktet der du kan bruke de roterende skjermene, kommer du til et stort område der du kan bruke skjermene til å klatre oppover. Bak skjermen på toppen finner du en skjult alkove der Ribboner er fanget av en vakt. Redd ham og få belønningen din.

Princess Peach: Showtime!

14. Den stjålne statuen

I luftskipet må du fortsette å utforske alle gangene du kan finne. På venstre side av nivået, omtrent halvveis, finner du en dør som må hackes opp og Ribboner som er fanget innenfor.

Princess Peach: Showtime!

15. En Kung Fu-fortelling

Krukker er til for å knuses. Når du får kreftene dine, bør du benytte enhver anledning til å klatre og utforske de høyre delene av nivåene, og til slutt finner du en terrasse med flere gryter. Knus dem, så finner du Ribboner inne i en av dem.

Princess Peach: Showtime!

16. Tilfellet med tomten på en regnværsdag

Her må du bruke superdetektiv-evnene dine for å avsløre en kunstforfalsker. Før du går inn i museet, må du gå til høyre på nivået, der du finner en kunstselger som selger tre malerier. Haken er at bare ett av dem er ekte, og du må finne ut hvilket det er. Snakk med mannen bakerst til høyre, så gir han deg en hendig ledetråd som gjør at du kan plukke ut maleriet lengst til venstre og hjelpe Ribboner med å velge riktig kunstverk.

Princess Peach: Showtime!

5F

17. Mighty Mission: Redningen

I jetpack-fasen i starten av nivået, når du kommer inn i asteroidebeltet, må du huske å redde Ribboner når han blir angrepet av et romskip.

Princess Peach: Showtime!

18. En Kung Fu-legende

I starten av nivået, før du går inn i tempelet, kan du i stedet gå rundt på baksiden av tempelet og knuse noen krukker for å finne Ribboner.

Princess Peach: Showtime!

19. En parade på is

Omtrent halvveis i paraden finner du Ribboner som henger fra en gatelykt som patruljeres av to fiender. Drep begge to og få belønningen din.

Princess Peach: Showtime!

20. Havets plage

I begynnelsen av nivået går du litt fremover og finner fisken som gjemmer seg bak steinen. Bruk kreftene dine på den og ta den med tilbake til starten av nivået for å åpne muslingen rett over inngangssokkelen. Ribboner vil være der inne.

Princess Peach: Showtime!

BF

21. Den mørke sverdkjemperen og arenaen

Før du går inn i Arena, gå lenger til høyre, knus noen vaser og finn Ribboner.

Princess Peach: Showtime!

22. Den mørke ninjaen og vokternes legion

Etter at du har reddet Ninja Sparkle i labyrintdelen, når du må bruke snorkelen og gå under vann for å angripe en uventet vakt, kan du også bruke snorkelen til å gå under barrieren bakerst i banen for å finne Ribboner som igjen er trengt opp i et hjørne av en vakt.

Princess Peach: Showtime!

23. Det mørke lokomotivet og den dødsdømte byen

Når du hopper mellom de flytende ruinene av byen, må du gå inn i den lille bygningen foran en flytende tømmerstokk og knuse tønnen i den. Ribboner vil takke deg for det.

Princess Peach: Showtime!

24. Den mørke bakeren og de forheksende søtsakene

Når du møter Patisserie Sparkle, vil han stikke av, men etterlate bakesettet sitt uten tilsyn. Bak en god porsjon småkaker og gi dem til Ribboner i nærheten, så blir du belønnet.

Princess Peach: Showtime!

25. Det mørke fengselet og den farlige fellen

Dette er vanskelig å forklare. Når du åpner døren nederst til venstre, kommer du til slutt til et område der du kan manipulere nivået for å få tilgang til en dør som ikke tar deg til neste lås du må hacke. Du vil manipulere nivået for å få tilgang til døren øverst til høyre i dette merkelige rommet, og der inne finner du Ribboner fanget bak noen lasere. Deaktiver dem ved å trykke på bryteren over ham, og hent belønningen din.

Princess Peach: Showtime!

26. Den mørke isen og den skyggefulle scenen

Rett etter at du har beseiret den første samlingen med fiender, går du til høyre og redder Ribboner fra to sirkulerende fiender.

Princess Peach: Showtime!

27. Det mørke museet og det lilla mysteriet

Husker du statuehodene som du måtte vri på for å få tilgang til en av lysbryterne? Vel, vri dem alle sammen slik at de vender mot venstre, og gå deretter opp heisen lengst til høyre og ta igjen Ribboner.

Princess Peach: Showtime!

28. Det mørke rommet og den store meteoren

Under plattformturen vil du se Ribboner bli plaget av to romvesener i bakgrunnen. Bruk kreftene dine til å gripe en av de fallende meteorene og kast den mot Ribboner angriperne for å bli belønnet med Ribbon.

Princess Peach: Showtime!

29. De mørke dyp og de virvlende strømmer

Når du bruker fiskestimeren til å åpne muslingene i begynnelsen av nivået, må du sørge for å åpne den røde muslingen som raskt flyter inn og ut av nivået. Ribboner befinner seg inne i denne muslingen.

Princess Peach: Showtime!

30. Den mørke skolen og den forvridde neven

I begynnelsen av nivået bruker du Kung Fu-kreftene dine til å knuse steinen i veien for deg og steinen på terrassen over deg. Ribboner gjemmer seg bak denne høye steinen.

Princess Peach: Showtime!

Relaterte teksterLoading next content