Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lord of the Rings: The Rings of Power

Produksjonen fortsetter på The Lord of the Rings: The Rings of Power

Til tross for den pågående forfatterstreiken og trusselen om større aksjoner i bransjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den andre sesongen av The Lord of the Rings: The Rings of Power fortsetter til tross for den nåværende WGA-forfatterstreiken.

HQ

Amazon Prime Videos enorme fantasy-prosjektet har 19 dager med filming igjen, og vil fortsette å jobbe dag og natt uten utøvende produsenter J.D. Payne og Patrick McKay, som gjorde forberedelser for en potensiell streik på settet ifølge en prosjektinnsider (kilde: Variety).

Dette har etterlatt seriens ikke-skrivende ledere til å påta seg kreative oppgaver og ansvar, noe som kan føre til en markant endring i serien på grunn av den hektiske og store produksjonsplanen.

Produksjonen kan bli ytterligere forstyrret 30. juni dersom Alliance of Motion Picture and Television Producers ikke kommer til enighet med SAG-AFTRA og DAG, ettersom skuespillere og regissører kan styrke bransjens streik og tvinge frem en nedleggelse.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Relaterte teksterLoading next content