Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Ayub Dizaeis presentasjon

Hei alle sammen!


Mitt navn er Ayub og er 22 år gammel lærerstudent. Er opprinnelig fra Trondheim, men flyttet tidlig i min alder til Vestfold. Så trønder dialekten er litt rustent for å si det slik, men det som er litt kult er at jeg (muligens) er den eneste her inne i den norske redaksjonen som kan kurdisk. Så noe kan jeg skryte av ;) Ellers vil jeg med glede dele nyheten med at jeg er ny her i redaksjonen, så dere vil kunne lese flere nyheter, anmeldelser, blogg, osv. fra meg.

Min favoritt hobby er blant annet å spille med venner, være med familien, eller rett og slett slappe av litt i hverdagen med å se på David Attenborough sine dyreserier (hvem har ikke sett Planet Earth I og II?).

Når det kommer til spilling ble jeg først introdusert inn i "spillverdenen" med Super Mario på SNES. Etterhvert kom Pokemon, Donkey Kong, og flere andre spill gjennom årene. Husker fremdeles de kule spille til SNES med alle spillene i Donkey Kong Country serien. Men også alle de gode minnene fra Mario Party på N64-konsollen.

Når det kommer til favoritt konsoller liker jeg best 3DS konsollen. Den har utrolig mange kule spill og ikke nok med det så kan man ta med konsollen og spille i farta. Det er altså ingen hinder i å spille i toalettet, bussen, toget, familiebesøk, osv. Ellers digger jeg å nyte spill som byr på ordentlig grafikk på PS4'en min med bl.a. Order 1886, Battlefield 1, Rayman Legends, og flere andre spill. Jeg har også en Nintendo WiiU' som brukes til å spille enten Bayonetta 2 (favoritt WiiU spillet mitt!) eller Mario Party 10 med familie og venner. Det er nok kanskje ikke så mange her inne som har hørt om PS Vita, men jeg har faktisk den konsollen også. Den er herlig i bruk, spesielt mtp. de gode spillene konsollen byr på. Spill som Killzone Mercenary, Uncharted Golden Abyss, og til og med World of Final Fantasy. Og ikke for å glemme det herlige spillet - Gravity Rush.


Alder: 22

Spesialitet: Monster Hunter veteran siden den første på PSP.

Jobbet i Gamereactor siden: Januar 2018

Største styrke som skribent: Elsker å skrive mye og utdype detaljer med svakheter og styrker.

Største svakhet som skribent: Å finne den perfekte lengden for en tekst.

Beste spillminne: Da endelig fikk vite hele historien til Zack i Final Fantasy Crisis Core.

Antall publiserte tekster: 0

Antall publiserte blogger: 0

Liker ikke: spill som plutselig fryser helt og jeg finner ut at jeg ikke har savet i de siste 1-2 timene.

ti favorittspill:
1. Final Fantasy VIII & IX
2. The Last of Us
3. Silent Hill (hele spillserien)
4. Metal Gear Solid (hele spillserien fra og med PS1)
5. Hitman (hele spillserien)
6. Final Fantasy Crisis Core
7. Bayonetta I & II
8. Onimusha (hele spillserien)
9. Devil May Cry (hele spillserien)
10. Pokemon (hele spillserien)

Om du har noen spørsmåler så er det bare å sende meg en PM. Ellers vil jeg bare si at jeg gleder meg enormt mye til å skrive for leserne her inne.

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler