Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Babalus presentasjon

Hei.

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-19 17:35
  Nei, har bare sett serien og filmene. Har aldri hatt noen interesse for å lese manga, med mindre jeg har det i papirform. Mener å huske at du leste?

  Gratulerer! Godt å høre.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-17 22:21
  Så igjennom noen gamle innlegg og ikke minst gjesteboka nå, og da la jeg merke til at vi diskuterte Bleach. Det var tre år siden. Tida går fort Hadde helt glemt det.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-13 02:44
  Ja, du har selvfølgelig rett i det. Det er jo mange som har veldig mange lesere og nærmest ingen kommentarer, alt ettersom.

  Se bare på MNO2610. Han gjør det kanskje ikke med vilje, men alt han skriver får mer oppmerksomhet i kommentarfeltet enn samtlige redaksjonstekster. Er man ute etter kommentarer er det jo ganske enkelt å komme med et eller annet utsagn som noen er nødt til å være fullstendig uenige i.

  Det kan være deilig å skrive litt uansett, samme hva det handler om. Håper du også fortsetter med dine ikke-spillrelaterte blogger.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-13 01:34
  Ja, jeg satser på det! Folkehøyskole har jeg aldri tenkt på, men det kan ha noe med at jeg har hatt ganske konkrete planer. Kjenner mange som har valgt det og som trives. Blir jo litt misunnelig når jeg ser bilder fra eksempelvis diverse turer rundt om i verden og i Norge.


  17. desember er jo ikke lenge til. Ønsker deg alt vel med den.

  Da ser jeg frem til bloggen din! Nesten for mye å velge i. Tror jeg hadde hatt vansker med å lage en sånn liste.

  Lagt til 2013-12-13 02:02:
  Det høres jo bare fantastisk ut Kan jo bare be om at jeg får oppleve noe sånt en gang. Kina i det hele tatt hadde vært ganske heftig.

  Lagt til 2013-12-13 02:04:
  Forhåpentligvis fører listen din til litt diskusjon i såfall.

  Lagt til 2013-12-13 02:20:
  Det skal jeg gjøre. Forhåpentligvis får jeg et par mnd fri utgangen av 2014 til våren 2015. Da kunne jeg godt tenke meg å reise et eller annet sted i Asia. Det hadde vært noe.

  Ja, helt klart en bonus bare det. Det er litt varierende interesse for å kommentere eller i det hele tatt lese blogger virker det som, men det kan jo komme av så mye. Lister pleier vel som regel å slå bra an mtp. tilbakemeldinger og diskusjon/egne synspunkter sammenliknet med noen av disse interne bloggene.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-12 23:54
  Nå har jeg endelig begynt å trene ordentlig igjen. Skal inn i Forsvaret den 6. januar og de forventer at jeg skal løpe 3000 meter på under 12 min. Formen dalte etter jeg kjøpte valp i sommer og fikk lite tid. Sånn går det når ventetiden mellom sesjon 2 og innrykk er så lang.

  Ellers går det mye tid på kjæreste og familie i jula, men har ikke stresset all verden. Etter å ha kombinert skole og jobb i tre år var det deilig med fri, men nå begynner jeg å bli så vant til det at jeg ser for meg en stor utfordring med å komme inn i faste rutiner igjen. Det blir ihvertfall spennende.

  Må forresten si at introen til The Game Theorists er utrolig fengende Har sett flere av videoene deres etter du linket til MM-teorien.

  Når er din siste eksamen? Det må bli fryktelig godt å bli ferdig?
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-12 00:59
  Utrolig spennende. Som de sier i slutten, dette og spill generelt i serien er større enn seg selv. Fantastisk interessant teori det der!

  Majora's Mask er noe helt for seg selv.
   
 • Skrevet av: Babalu
  2013-12-11 23:11
  Da anbefaler jeg at du ser denne videoen:

  http://www.youtube.com/watch?v=7S1SVkysIRw

  Tusen takk!
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-11 22:49
  Oi, den hadde jeg ikke hørt om. Må fordype meg i den. Ja, den demoen husker jeg. Fikk fullstendig hakeslepp

  Vi får håpe på det beste ja. Jeg er temmelig sikker på at vi ikke blir skuffet. At de prøver nye ting som du sier blant annet i A Link Between Worlds kan umulig være noe annet enn sunt.

  Godt å høre, da ønsker jeg deg lykke til med den siste!
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-07 23:17
  Ja, det husker jeg at du har nevnt. Dark Link er uten tvil en veldig interessant karakter jeg gjerne vil se mer av. Det meste i Zelda har en så intenst spennende bakgrunnshistorie. Det er jo en tanke bak hver minste detalj. Det seneste jeg har lest litt om er Maskeselgeren og noen teorier rundt ham, veldig spennende. Hadde blant annet ikke tenkt over at han likner veldig på The Moon Child.


  bilde.

  Historien og forbindelsen i og imellom spillene er så mye mer avansert enn folk tror.
  Et spill med mer fokus på Dark Link hadde ihvertfall vært friskt, men jeg frykter at Nintendo vil følge en lik oppskrift. La oss håpe dine (og mine) ønsker innfris.

  I og med at de har arbeidet med tre titler samtidig (Wind Waker og A Link Between Worlds er det vel ingen umulighet at vi vil se likheter med dem? Håper inderlig på en grafikkstil som minner mer på Twilight Princess, og kanskje med stemningen til Majora's Mask. Wind Waker og Skyward Sword var to sukkersøte spill, så jeg ønsker meg et mer alvorlig preg denne gangen. Meget gjerne med Dark Link.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-12-06 23:36
  Det kunne jeg virkelig ikke huske. Det blir utrolig spennende å følge med på. I tillegg til hvordan de vil løse historiefortellingen lurer jeg på om de historiemessig sett vil holde seg til det kjente, eller om de vil prøve noe nytt. Så lenge Link og Zelda er med er det vel ganske åpent vil jeg si. Om hun må reddes fra en ond fyrste gjenstår å se. Bare tanker.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-11-26 14:50
  Ja, det er godt å høre

  Der er du inne på noe veldig interessant Skjønner hva du mener. De har jo snakket om å forandre selve basisen i det nye spillet, så de kan være de hinter til ting som dette.

  Lurer på hvordan de hadde gjort det i forhold til templenes vanskelighetsgrad osv. Det har jo vært naturlig i de forrige spillene at det første tempelet er enklere enn det siste, for å si det sånn.
   
 • Skrevet av: Victorfinne
  2013-11-26 07:18
  Oj! Lykke til! Blir godt med juleferie! Ønsker deg alt godt med eksamen og ellers!
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-11-25 17:29
  Ja, det er det! Har hatt mange spill på agendaen i høst med mer tid og anledning til å spille dem.
  Det begynner å bli ganske mange måneder siden jeg kjente på stress i forbindelse med eksamen merker jeg.

  HD-versjonen av Wind Waker er helt utrolig nydelig å se på. Bare gresset er nå en fryd for øyet, og det sier litt. Jeg forstår hva du mener, men det spørs hvor mye arbeid som måtte ha blitt lagt inn om de skulle pusset opp et av de andre i serien. Nå har riktignok Ocarina of Time opplevd det på 3DS, men har ikke spilt det så kan ikke uttale meg om det heller.

  Ja, det syns jeg du skal glede deg til. Absolutt en god investering, særlig med tanke på de titlene som fortsatt ventes. F. eks Mario Kart 8 som jeg gleder meg voldsomt til.

  Ja, vi er nok helt enige der. Jeg må innrømme at jeg stusser over all den gode kritikken det har fått. Det er i min mening det svakeste spillet i serien og virkelig en nedtur fra TP.


  Jeg var akkurat som deg, og kunne ikke fordra tanken på turn-based. Det virket bare tregt og kjedelig, og ikke minst repeterende.
  Av Square Enix har jeg har f. eks spilt Star Ocean The Last Hope til PS3 som har en blanding av real time og turbasert combat.

  Det var morsomt, men historien måler seg ikke på noe vis med Final Fantasy VII. Dette var det første Final Fantasy-spillet jeg spilte, og det eneste av de eldre jeg har spilt. Blir spennende å sammenlikne det med IX.

  Rundet VII i fjor rundt juletider, og satt som klistret til skjermen med spillets fantastiske historie og sjarm. Man er virkelig på en reise i det spillet der. Tror jeg brukte rundt 60 timer på det hvis jeg skal gjette. Ganske holdbart altså. Det var også et morsomt gjensyn med PS1, selv om jeg kjøpte det på Playstation Network.

  Så hvis jeg skal anbefale et Final Fantasy ville jeg startet med VII, eller så er jeg en av de som likte XIII, men forstår at det blir for lineært for mange.

  Mange skryter jo også fælt av FF X, men det har jeg ikke prøvd, så venter spent på HD-utgavens slipp.

  Fire eksamener før ferien høres tungt ut Viktig at man prioriterer slikt. Ja, jeg krysser fingrene for at du får litt tid til livets goder også! Ønsker deg masse lykke til på alle fire eksamener.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-11-25 15:26
  Takk for det!
  Det går veldig bra om dagen. Har en del fritid så blir mye spilling i perioder. Skal flytte i forbindelse med førstegangstjeneste i januar, så desember vil fylles av lite som er produktivt.

  Ble faktisk ferdig med Wind Waker i dag, og skal starte på Final Fantasy IX om kort tid. Det blir vel det siste spillet jeg gjennomfører før jeg reiser.

  Å spille Wind Waker igjen (og i HD) var akkurat det jeg trengte etter det noe skuffende Skyward Sword.

  Hva med deg?
   
 • Skrevet av: Victorfinne
  2013-11-25 07:12
  Har det veldig bra med skole og alt! Skal snart til statene igjen og! Det blir høydepunktet for 2013! Går alt fint med skole hos deg da?
   
 • Skrevet av: Victorfinne
  2013-11-21 15:22
  Digger det!
   
 • Skrevet av: Victorfinne
  2013-11-03 11:52
  Så bra! Har det selv veldig fint! Koser meg med Assassin's Creed IV: Black Flag!
   
 • Skrevet av: Victorfinne
  2013-10-08 14:53
  Hei, hvordan går det?
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-10-04 13:11
  Det skal jeg!
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-10-03 11:10
  Skjønner hva du mener! Selv om frihet og gameplay er viktig, så fins det jo mange flotte lineære spill. Jeg er f. eks en av dem som likte Final Fantasy XIII bedre enn XIII-2, selv om toeren introduserte større frihet og en rekke flere funksjoner. Hvis AMP dukker opp på Steam-salg skal jeg selvfølgelig gi det en sjanse!

  Alltid gøy å diskutere spill!
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-10-02 16:47
  Uffda, det hørtes jo ikke bra ut! Ser tanken bak at historiefortellingen kanskje trengte et lite løft fra forgjengeren, selv om jeg syns det kan være (og var i Dark Descent) vel så spennende når man egentlig ikke får vite så mye. Man kan f. eks irritere seg over hvem Maskeselgeren i Majora's Mask er, men det å ikke vite det gjør han til en så fantastisk ikonisk karakter, spør du meg. Man kan på en måte ikke sette fingeren på hva som er greia med han. Det gjorde at både han og spillet i seg selv var fryktelig skumle da jeg var mindre.

  Det blir selvfølgelig feil å sammenlikne de to spillene, for Amnesia skal være skummelt. Når de fjerner de elementene som du nevner, og som fungerte på alle måter i Dark Descent så tror jeg at jeg skal glemme noe kjøp. Hadde nok som deg blitt skuffet. Ville heller hatt en direkte oppfølger tror jeg.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-10-01 21:07
  Ja, da har du jo fått gamet litt likevel! Det skjønner jeg veldig godt. Viktig å prioritere det som faktisk er viktig.

  Super Mario Sunshine er en av de beste opplevelsene jeg har med Gamecube, og jeg kan ikke fatte at det har fått så dårlig kritikk. Mario Galaxy er så ensformig og kjedelig at jeg ikke har spilt mer enn et par timer av det første spillet. Det er selvfølgelig bare min mening.

  Hvordan var Amnesia MFP i forhold til det første? Hører rykter om at det ikke er like skummelt.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2013-10-01 18:56
  Ja, jeg synes Mists of Pandaria har vært en god utvidelse i motsetningen til alle disse kritikerne som mener WoW snart går under
  Jeg mener det helt klart er verdt å levle en til 90 og prøve ut end-game innholdet det har å by på, utenom raiding er det f.eks. mange quester med god historie også.

  Men, WoW er jo svært tidskrevende så det blir ikke i nærheten så mye spilling som jeg drev med før.
   
 • Skrevet av: Akres
  2013-10-01 14:38
  Ingen problem.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-10-01 11:10
  Høres bra ut! Eksamensstress er vel bare sunt? Spiller for tiden Fifa 14 og GTA V, og så skal jeg spille gjennom Pitfall: The Lost Expedition i løpet av ferien for å mimre litt.

  Skulle gjerne hatt tak i Wind Waker HD men må være litt overstreng på økonomien en tid fremover. Kan kanskje overtale broren min til å kjøpe det. Har man Wii U i hus er det jo egentlig et must.

  Synd du ikke har tid til gaming, men det kommer vel. Er godt med en pause innimellom spør du meg. Skaffet du GTA? Du slår meg ikke som en av de som falt for hypen rundt det, men kan jo ta feil.