Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Bruise Vains presentasjon

Hei!

Kjekt at du kikker innom profilen min! Denne brukeren er ny her inne, men jeg har tidligere vært på Gamereactor siden 2012.
Det var på tide med en ny profil og et nytt navn.

Jeg er en kar på 26 år, oppvokst og bosatt Bergen. Så lenge jeg kan huske har gaming alltid vært en stor og positiv del av livet.Storydrevne singleplayer-spill har alltid vært min greie, og jeg har noen definitive favoritter, deriblant The Last of Us, Uncharted-serien, The Witcher og God of War. Men disse er bare få av de mange. Ellers blir det en del multiplayer med kompisene mellom singleplayerne og litt RTS på pc'en. Her går det ofte i Battlefield og Call of Duty, samt Total War og Company of Heroes-seriene.

Utenom gamingen er jeg en hyppig samler av 1/6 skala figurer, alt fra Star Wars, James Bond, Batman og mye annet. Det er en hobby jeg digger! Ellers liker jeg å tegne, bygge og male Warhammer og andre modeller. Håper å kunne poste og dele noen bilder av de ulike her på GR.

Takk for at du tok deg tid til å lese og jeg håper du har en herlig dag videre!

Statistikk
Medlem siden:2020-12-04
Kommentarer 20
Siste besøkende
Siste innlegg
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--