Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Drakenbourghs presentasjon

Livet er fullt av små nedturer - nå har jeg råd til å kjøpe de konsoller og spill jeg har lyst på, men aldri tid til å bruke noe av det...

Er Old-School Hard-Core Gamer. Jeg har spillt på konsoll og maskin siden starten av 80-tallet og legger man sammen alle timene jeg har gamet utgjør det flere år sammenhengende.

Jeg foretrekker strategispill som Civilization, eller spill av sjangeren GTA. RPG er selvfølgelig også på lista.

Jeg er for gammel, og har for liten tid til å stresse med spill som Gears of War og CS...

Spill lista inneholder kun det mest aktuelle... Har ikke giddet å telle med den kassa med PC-spill jeg har på loftet, eller alle spilla til PSx og PS2... Spiller ikke de lenger i det hele tatt, så synes det blir litt poengløst. Eh, bytter inn spill hele tiden, så ser at lista faktisk er helt feil nå

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2020-12-26 14:40
  Driftbunny - som jeg skrev til deg, også i melding, så har det hele tiden vært min oppfattning at det er et neste-gen spill. Alt tyder på at jeg har rett.

  Tror du cyberpunk er første spillprosjekter som påstartes for maskiber som ikke er bygget enda? Du finner det ikke - fordi det er trukket. Den ps5 versjoben som var ute, var såvidt jeg forsto, kun en patchet versjon av PS4 utgaven... den kommer som en ren og pen PS5 utgave- og senere som en totalt ribba PS4 utgave - vent og se!

  Jeg har vært gamer i nesten 35 år- så noe har jeg plukket opp på veien. Det er forresten ikke bare ufint, men også ulogisk å «calle bullshit» på en subjektiv mening! I call more skolegang on you!
   
 • Skrevet av: Driftbunny
  2020-12-19 18:14
  Du sier om cyberpunk "jammen dette er ett nestegenerasjonsspill, folk må forstå at det ikke fungerer bra på last gen" vel da lurer jeg på ett par ting. Hvorfor står det ps4 på coveret? Og hvorfor finner ikke cyberpunk til ps5 hvis det liksom er neste generasjonsspill? PS5 hadde ikke begynt å utvikles engamg da de første videoene fra CyberPunk kom ut! So I call bullshit on you
   
 • Skrevet av: remote
  2014-03-03 17:21
  Har ikke hørt om maken tidligere, men det er uansett greit!
   
 • Skrevet av: remote
  2014-03-03 08:50
  Det må ha vært litt av en bug, for vanligvis kan man ikke dobbeltposte før det har gått en time.
   
 • Skrevet av: remote
  2014-03-02 22:23
  Jeg har slettet de to overflødige postene grunnet mobilnettforbindelsen din.
   
 • Skrevet av: DickJustice
  2014-02-15 19:45
  Skulle bare mangle!
  Du har jo rett
   
 • Skrevet av: dwarf24
  2013-12-17 18:00
  sorry for at det så lang tid å svare på dit gog eller steam svar.
  først av alt... greit for det andre da,
  Takk for et veldig langt og fint svar, jeg hadde helt glemt denne tråden siden det først ikke kom noen respons og jeg ble opptatt på andre sider.
  Jeg har faktisk vært i akkurat samme situasjon selv. det hadde noe min mistillit til internet kjøp å gjøre. Og idag vil jeg si at jeg er storforbruker av begge to. Baserrt på følgende fakltum over hundre spill på steam (steam sallg ) + 78 på ønskeliste (det er sånn oppleve før jeg dør greie) og ca ttretti på gog inkludert de jeg fikk gratis og ca femten på ønskeliste (det er sånn oppleve klasikere fra den eldre generasjon så gamer arven blir litt ivaretatt og jeg vet jeg skal forvente av det som kommer nå greie).
  Tingen er at jeg er litt paranoid og vil helst ikke ha alt på et sted. Jeg kan si deg følgende
  communitiet er hos begge er flotters, til tross for at steam er litt større, Gog har litt bedre support, også fordi at communitet der er så hjelpsomme og erfarne når det gjelder spill som ikke funker på nyere hardware. Jeg som har litt dårlig nett setter også pris på at gog ikke har krav til drm eller at man trenger å kjøre et client prøgram for at spillet skal funke.
  Steam har selvsagt bedre salgspriser, men hvis det ikke er salg føler jeg at de andre er billigere. Ja tro det eller ei, men gog, gamefly, gamersagte o.l. er faktisk billigere utenfor salgsperioden. Men så igjen litt grunnet deres forskjellige fokus, gamersgate(indie og det uvanlige) gog (retro og litt indie) gamefly (AAA og alle titler i samme serie). Så henger de litt etter anngående spillbiblotek. Så ja kommer jo virkelig ann på hva du ser etter, de er bra på sin måte. Steam er best hvis man skal se på helheten og gog (de andre også fra humblebundle til green man gaming) er best når det kommer til hva de fokuserer på.

  Anngående det å ødelegge minner, så syns jeg personlig at spill som syndicate og dungeon kepper ikke akkurat er dårligere de er bare... annerledes og det tar tid å venne seg til dem. de er også tidkrevende. Noe jeg skjønner at du ikke har, så med mindre du ikke har spilt noen av de gamle som hitman og star wars dark force eller vil spille MP med venner, ikke anbefalt.
  Takk for ditt diskusjons bidrag DB, sorry for den aftenposten lange teksten min, har litt problemer med å sammenfatte meg i korthet.
   
 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2013-11-25 09:55
  Gudene vet hva utviklerne syntes om det... Spillene kostet jo like mye da som nå, men ingen hadde penger til det. Hvis det ikke var for kopieringen, ville heller ikke basisen vært lagt på samme måte som i dag for spillene. Husk også at spillene var små og enkle... Enkelte kan jo i dag programmeres selv på få timer på en middels god kalkulator.

  Sent nittitall? Da hadde jeg allerede gamet i 15-16 år PCene hadde bare noen få MB tilgjengelig, og diskene sa flopp-flopp-flopp hvis du ristet på dem (hence the name floppy-disc). Skjermen var i svart/hvitt, men operativsystemet på min PC, ble 10 år senere kjøpt opp av et stort software-selskap og (re)lansert som Windows 95. Rank Xerox utviklet det opprinnelig, og hadde maskiner som lå 10 år foran resten av PC-markedet.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-11-23 20:54
  Det har jeg stor forståelse for. Jeg føler jeg har gått glipp av mye, og det er mange aspekter ved dagens spillindustri jeg ikke er spesielt glad i.

  Det høres ut som en veldig interessant tid.
  Jeg var ikke klar over at man brukte disketter i Amiga-maskinene! Hvordan reagerte utviklerne på kopieringen? Det var kanskje Amiga selv som sto for alle spillene?

  Hehe, ja det er klart. Jeg syns 'utdatert' grafikk er veldig sjarmerende, og det har resultert i at jeg har spilt mange gamle spill det siste året, riktignok ikke mye lenger tilbake enn spill fra sent nittitall. Har jo flere av mine favoritter som opprinnelig ble sluppet på NES og Game Boy, men min første konsoll var N64 og den er ''allerede'' retro i mine øyne.
   
 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2013-11-23 13:25
  Forsåvidt, men man blir jo også litt misunnelig på de som vokser opp i dag, med et langt bedre utvalg enn vi hadde på min tid - til tross for at dere har gått glipp av spillkopieringens storhetstid. Du fikk lett plass til et par spill på en diskett, og det var bare å dra over filene så hadde du spillet. Jeg kjente jo folk som hadde mange hundre spill til sin Amiga 500 og det var nesten ingen som hadde originalspill... Det var ikke noe snakk om at det var piratkopiering og forbudt - det var bare sånn det var.


  Grafikken var så som så, men når du ikke vet bedre så synes du en person som består av 8 pixler er voldsomt mye bedre enn en som består av 6...
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-11-23 12:49
  Ok, skjønner Det er uansett et imponerende tall. Må ha vært utrolig gøy å følge med denne industrien nærmest helt fra starten.
   
 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2013-11-23 12:35
  Subject 17.... Har spilt mange, men har ikke så utrolig mange spill hjemme egentlig. Jeg selger, bytter eller gir dem bort ettersom jeg er ferdig med dem. Har nok vært innom kanskje 1000 spill??


  Dwarf24... Er registrert på gog.com men har ikke brukt det. Jeg var tidligere voldsomt i mot Steam, men har nok blitt litt omvendt og er i dag venner med det
   
 • Skrevet av: dwarf24
  2013-10-10 13:36
  Hei
  Bare lurte på om du brukte gog.com pgså?
  Isåfall er steam eller gog best?
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-10-01 22:03
  Mulig å få et overslag over hvor mange spill du har akkumulert siden 80-tallet?
   
 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2012-06-12 12:16
  Nei, har heldigvis klart å flytte vekk derfra
   
 • Skrevet av: Cherno
  2012-06-11 22:28
  Du bor på Østerås? Du jobber på Ila da?
   
 • Skrevet av: Parkour Gamer
  2011-04-10 11:35
  Uuuh ... spesielt profilbilde du har da
   
 • Skrevet av: Suppeelsker
  2011-03-08 17:49
  Er helt lik som deg nå jeg, liker strategispill og sandkassespill som GTA! FPS er uinteressant nå. Jeg vil lage min egen skjebne og historie på spill, for i det hele tatt gidde å holde på med spillet
   
 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2010-11-04 15:18
  Ja, ikke sant ;)
   
 • Skrevet av: Elektro Banana
  2010-11-04 15:11
  Så utrolig vakker på bildet!! <3
   
 • Skrevet av: sondreus24
  2010-05-29 16:06
  jeg har en veldig stor interesse for RDR og det er det spillet jeg spiller mest for tiden,jeg syns bare at det var for enkelt og at R* kunne gjort det litt vanskeligere for gi oss en utfordring,jeg kan skjønne hvis R* måtte ofre vanskelighetsgrad for og få plass til dyrene,den oppgraderte AI`n osv....
   
 • Skrevet av: Calaera
  2010-05-24 01:40
  Tittei, og tusen takk for kommentar på anmeldelsen min.

  Tenkte bare å tipse deg om at du kan få tak i spillet gratis, på: http://www.openttd.org/ , om du fikk lyst til å spille det igjen. (^-^)
   
 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2010-04-20 10:45
  øhm, det er vel helst meg. Er fryktelig fornøyd med bildet egentlig =D Skulle ønske jeg fikk lov å ha det på førerkortet, eller i passet ;)
   
 • Skrevet av: F0xHunter
  2010-04-19 20:47
  Har noen noen gang sagt at du ligner litt på Jon Cato?

  Lagt til 2010-04-19 20:48:
  Btw, fint å se at jeg ikke er den eneste med bilde av meg selv.

  Hmm, er det et bilde at Jon Cato på fest? Eller er det deg? :o
   
 • Skrevet av: Drakenbourgh
  2010-02-28 02:08
  Det blir vel fort et innbyttespill ja