Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

ElGamers presentasjon

ElGamer har ikke skrevet noen presentasjon enda.

Statistikk
Medlem siden:2011-11-09
Kommentarer 16962
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Quinzel
  2016-12-19 23:20
  Gjør noe uventet. Do it, do it, do it!
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-28 18:42
  Da er det jo ikke så farlig. Tror jeg.
   
 • Skrevet av: remote
  2016-06-27 15:38
  Det kalles enden som i bakenden.
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-27 01:03
  You can fil it? Oh God no! Who shall save us now?
   
 • Skrevet av: remote
  2016-06-26 23:47
  Enden er nær, I can fil it.
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-22 15:38
  Uff, du har vært så lenge i fengsel at du har glemt at det finnes andre type filer enn datafiler ja. Kommer til å bli tøft å ta deg tilbake til verden utenfor murene nå.
   
 • Skrevet av: remote
  2016-06-22 15:23
  Jeg har ingen pc i fengselet, så har ingen bruk for filen.

   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-22 13:16
  Wow Time to act! Har dog blitt litt forsinket, så har sendt en kake med en fil, så du kan forsøke å komme deg ut frem til jeg kommer med kavaleriet.
   
 • Skrevet av: remote
  2016-06-22 09:29
  Ble satt i fengsel i fengselet Help pls
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-21 22:01
  Smart, kan jo ikke bures inne for det nå lenger.
   
 • Skrevet av: remote
  2016-06-21 16:42
  Spiller Smash mens jeg venter.
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-21 15:17
  NO! Vent litt så skal jeg komme og bryte deg ut.
   
 • Skrevet av: remote
  2016-06-21 10:40
  Fordi jeg sitter i fengsel
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-17 17:01
  Fra den gangen jeg delte ting som var litt spesielt i fra livet. Da livet hadde flere vendinger enn nå. Tider da livet var mer levende. Og pluss for fiendtlig start på dette. Det varmer.

  Det vanligste og enkleste kortet å dra mot deg, fordi det irriterer deg. Og når jeg er i dårlig humør, irriterer meg lettere over ting, så er det veldig enkelt å dra den mot deg når jeg føler at du er små irritert her inne. Så må vel nesten beklage for at du skal "lide" over mitt dårlige humør.

  Aldri sagt at du anbefaler dårlige filmer, og ja du har anbefalt både Fight Club og Pulp Fiction, dog filmer jeg uansett skulle og hadde kjøpt inn for å se. Og dropper vi Maniacs som jeg bare ikke ser for meg at jeg ender opp med å se, så er du ikke dårlig til å velge filmer.

  Men er vel nesten der det ligger i at jeg ikke vil se den og. Håper på noe lignende Drive og en heftig Ryan Gosling film, noe jeg vet at Only God Forgives ikke er på den måten jeg "ønsker" at det skal være. Men ender vel opp med å se den. Dog tvilsomt før jeg er i Statene. Siden jeg ikke kommer til å skaffe flere filmer før jeg reiser.

  Etter en dose film og muligens fått roet ned litt av irritasjonen min som først bygget seg opp med det første avsnittet, så vil jeg vel beklage for akkurat filmentusiast biten. Ikke det andre, da vi begge vet at det ikke kan forventes bedre av meg.

  Og tusen takk for det. Dog kommer til å synke som et helvete nå. Ingen E3, opptatt både i kveld/natt og i morra kveld/natt, så blir det vel ned i alle fall 200 poeng. Men satser på å holde meg rundt der så lenge forumet er i live, frem til jeg nærme meg avreise. Og satser på at du er med å hjelper der
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2016-06-17 07:50
  Tider ja, tider som selv ville ha rævkjørt din egen påstand her om dagen om at ingen trenger å vite noe, da jeg mener å huske at du hadde din dose med hverdagslige blogger om hva du foretok deg i livet, den gang da.

  Selv om LotR og Star Wars-kommentaren din kun føltes generaliserende og utgått, så er det såpass standard innen nå. Før noen drar filmentusiast-kortet med meg, bør de passe på å være forsvarlige filmentusiaster selv, så kjærligheten til deg og Kake for de filmseriene jeg ikke har sett, kommer litt til kort der.

  onkelcleo hadde en grei regel om at hvis man skulle anbefale noe - gjør det bare én gang.

  Men før du bestemmer deg for at Only God Forgives er en dårlig film, ber jeg deg ta med i vurderingen at det var jeg som anbefalte deg både Fight Club og Pulp Fiction, og at jeg aldri har gått aktivt inn for å anbefale deg en film som ikke er spesielt god.

  Unntaket får være 2001 Maniacs som ikke er noen spesielt god film, men som jeg kun utelukkende ville ha deg til å se på grunn av den ekstreme volden og eskaleringen, samt for å se om du var enig i at filmen har den jævligste og mest meningsløse slutten noensinne - og hvorvidt du syntes det var genialt eller ei.

  Når det gjelder Only God Forgives, så blir du kun skuffet dersom du forventer en tvers gjennom ren underholdningfilm. Det er en film som tolkes forskjellig basert på hvilke tanker, oppfatninger og holdninger man har til både filmmediet, og livet generelt - underholdning kan du finne, men man må ha en ganske spesiell tankegang for å engang tenke i de banene.

  Så når man ser filmen, forventer å få servert en film som har like sterk underholdningsverdi som om den skulle vært Drive 2 - er det klart man blir skuffet og syntes at den er ganske så forferdelig.

  For utenom dagens dose med filmsnakk, vil jeg gratulere deg med 412 aktivitetspoeng, et aktivitetsnivå jeg ikke tror forumet har vært i nærheten av siden 2013
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2016-06-03 03:55
  En vakker tid da jeg både var aktiv og hadde skrivelyst. Det var tider.
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2016-06-03 03:15
  Av en eller annen grunn har jeg aldri fått med meg at du har skrevet anmeldelser her inne. Og alle tre stammer fra en tid før jeg var aktiv på forumet.
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2015-12-24 17:31
  And the cyborg lives for another year! Så slenger jeg med sangen jeg hører på as we speak, god jul!

  Senest idag tidlig erklærte min far seg som et musikkgeni - er i hvert fall noe jeg ikke har arvet.

  Så føler en seg kanskje litt shitkid med tanke på at jeg ikke har fått kjøpt julegave til min mor, sånn spesielt når jeg fikk ordnet til både min far og stefaren min.

  MEN på den andre siden, fant jeg ut igår at hun hadde kastet masse gamle nostalgiblader som jeg hadde, noe som satt en demper for humøret, og lysten til å rydde mer.

  Får vel fikse henne noe i løpet av de nærmeste dagene anyways, vet du om det er mulig å få tak i noe Jon Snow-stæsj? Hun digger jo han, og opp mot Sesong 6 passer det kanskje ekstra bra.

  Håper Deadpool eller Telltale's Game of Thrones ligger under treet, men jeg tviler på det - hvis det er to spill jeg føler at jeg må få spilt gjennom i juleferien (i tillegg til å fullføre Syndicate), så er det dem.

  Savner følelsen av å få The Incredibles: Rise of the Underminer til jul når jeg var en liten unge, faen.
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2015-09-24 01:05
  Haha, sånt er digg da. Ingen skole selv, men jobb som kan dukke opp når som helst, samt at jeg hjelper til med å bygge hus, så tiden forsvinner til tider litt for fort. Men når en først får satt seg ned med spill, så er det med god samvittighet her og.
   
 • Skrevet av: Royality-indeed
  2015-09-23 23:57
  Veldig lite er bedre! Får mye fritid med ingen skole og jobb bare 3 ganger i uka. Været gjør at jeg kan sitte inne å spille med god samvittighet
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2015-09-23 23:48
  Føler i alle fall at det trengs. Og hva er vel bedre enn å kaste tiden inn i Smash og spill generelt i dette våte høstværet?
   
 • Skrevet av: Royality-indeed
  2015-09-23 23:44
  Herlig! Haha ja, kan være lurt å varme opp litt
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2015-09-23 22:42
  Jada, jeg er lett med på dette. Så takker for at du sier i fra Må bare begynne å spille litt igjen da for å få tilbake følelsen.
   
 • Skrevet av: Royality-indeed
  2015-09-23 20:35
  Jeg regner med du blir med på Smash 4 ligaen jeg setter opp her på GR? Du skulle jo lett bli med neste gang, om jeg husker rett
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2015-05-27 23:57
  I know, men få lyst til å starte igjen. Noe jeg sliter med atm, gjeldende det meste av anime. Så da blir det en evighetsserie som en kan kose seg med uten å måtte tenke noe særlig over hvem, hva, hvor og hvorfor. Om du skjønner.