Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Fanatikantens presentasjon

Jeg er en 20 år gammel Rogalending som elsker platforming og FPS spill. Jeg har vært gamer helt siden jeg prøvde Sonic Advance på broderns Gameboy Advance. Dette er også grunnen til at Sonic the Hedgehog er en av mine favoritt spill ved siden av TLOZ og Spyro (før Skylanders) men jeg elsker også litt nyere spill som Saints Row, The Elders Scrolls og Battlefield. Blikket mitt for den neste generasjon er for det meste satt på Nintendo (for det mest pga. Lost World og WW HD) men hvis det er snakk om Sony og Microsoft, håper jeg at PS4 kommer triumferende ut av ringen. Ikke på grunn av Spyro, men fordi Xbox har aldri hatt en eksklusiv som faktisk interesserer meg (Bortsett fra Fable og Titanfall men heldigvis har jeg pc for titanfall) Så Microsoft bør ikke forvente noe støtte av meg. Det var det jeg hadde om meg, kan du være så snill å gå nå?


Mine konsoller
PS3 Slim
PS Vita
WII U Premium Edition
3DS Xl Limited Edition Fire Emblem Bundle
XBOX (den første)
Og en Bærbar Alienware

Statistikk
Medlem siden:2013-08-21
Kommentarer 231
Siste besøkende
Siste innlegg
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: thosol01
  2013-12-23 21:11
  god jul.
   
 • Skrevet av: Ole-Christian
  2013-08-26 00:47
  Hei, Fanatikanten. Velkommen til Gamereactor. Håper du vil trives her hos oss. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med en av oss i moderatorteamet.