Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Ghostintors presentasjon

Har drevet med gaming siden eg var 6 år gammel, og har opp igjenom tidene bygget opp eit lidenskapelig forhold for den virituele underholdningen vi kaller spill. Min beste spill opplevelse må vere når eg fant meg selv som nummer 3 på lista over splatters per game i Halo 3.

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Ghostintor
  2011-11-23 08:24
  Ja har sett litt på det, så vist pengene tillater det i fremtiden er det godt mulig eg plukker det opp
   
 • Skrevet av: gnyg
  2011-11-19 21:16
  Du burde prøve Dark Souls. Det er vanskelig, men minnene av å klare det er helt 100% verdt det. Det er et action-RPG btw ;)
   
 • Skrevet av: Ghostintor
  2011-11-06 12:51
  Har hovedsakelig bare brukt brukeren min til å overvåke spill, men har lenge hatt lyst til å begynne å skrive også, noe eg endelig har gjort
   
 • Skrevet av: Smæ
  2011-11-06 03:33
  Først hadde du 0 stjerner, så synes jo jeg at du er en grei kar, så stemte jeg bra på deg, så fikk du automatisk 4 stjerner. Noen andre må vel ha stemt også?

  Jaja, velkommen til GR(selv om du har vært her en god stund). Har du bare plutselig kommet tilbake eller har du bare hatt en bruker uten å bruke den?
   
 • Skrevet av: The Appletard
  2011-05-26 00:05
  Du har mange fleire enn dei spilla der, men du har ikkje Halo 2