Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Ingar Hauges presentasjon

Denne karen her har en mastergrad i teologi. På fritida er det trening, musikk, tegneserier, film, litteratur og spill som teller. Jo flere av disse kategoriene som kan kombineres, jo bedre.

Helt siden oppveksten i Japan har spill vært et like naturlig interessefelt for meg som ski er for nordmenn flest (jeg bruker å si at der nordmenn er født med ski på beina, er jeg født med håndkontroll i neven). Helt fra Nintendo Entertainments Systems dager har spilling vært en avkoblende aktivitet, en kilde til refleksjon og ettertanke samt utgangspunktet for mye moro med venner.

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Quinzel
  2017-01-06 13:15
  Ja, du burde være med å øke aktiviteten Hva med litt nostalgi? join the dark side of internet og begynn å post i vei, kanskje du blir positivt overrasket.

  Husker du hadde deg selv og en dude i N7 armor som profilbilde back in the days, det var nice.
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2017-01-06 07:54
  Burde jeg, Quinzel? Men nei, for å gi et ordentlig svar: Jeg ble lei av alt som het internettforum i tenårene, så jeg overlater jobben til folk som er mye bedre på den slags enn meg.
   
 • Skrevet av: Quinzel
  2017-01-02 19:36
  Ingar, hvorfor er du ikke superaktiv på forumet?
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2015-01-13 17:16
  Hehe, sier meg enig der Ja, jeg tenkte jeg skulle vente til jeg fant det billigst mulig, men tenker jeg ikke venter så veldig lenge med å kjøpe det. Ja, jeg skulle ønske de forstod litt mer hvor mange som setter pris på japansk audio i spill. Om jeg har alternativet mellom engelsk og japansk tale, går jeg stort sett alltid for japansk. Det føles bare mer riktig for min del, og dessuten synes jeg japansk er et utrolig sjarmerende og fint språk
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2015-01-12 09:12
  Dark Samus Nemesis: Litt galskap har vi uansett bare godt av her i livet Hvis du virkelig vil, ser jeg ingen grunn til å la være, men for min del ville jeg nok kun gjort det om jeg hadde fått tak i det til en billig penge. Forøvrig understreker du med dette hvor viktig det er at utviklere i dag inkluderer japansk audio i japanske spill som lanseres i vesten
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2015-01-12 02:29
  Heisann. Vil du si det er galskap å kjøpe den Japanske utgaven av Dragon's Crown når jeg allerede eier tre forskjellige utgaver av spillet...? Savner Japansk dub på annet enn de spillbare karakterene utrolig mye, så har lyst å høre resten av karakterene og fiendene på Japansk også. Har pløyd inn så mange timer i spillet at det neppe blir noen språksperre, jeg kan praktisk talt spillet i blinde
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2014-09-18 11:05
  SirThomas: Jada, tok med meg noen venner og så The Raid 2 på kino ikke lenge etter at den var kommet ut her til lands. Jeg hadde sansen for nr. 2 også. De to filmene er veldig annerledes, ikke minst fordi settingen er såpass forskjellig mellom de to, men det hindrer likevel ikke filmen i å bli en herlig actionfilm som får frem arts-delen i begrepet martial arts. Jeg må imidlertid innrømme at begge filmene til tider blir litt vel voldelige for min smak, men samtidig kan jeg ikke unngå å bli imponert.
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-09-18 04:50
  God... jeg har mistet kontakten med tidspunktet, Ingar!

  Men det stopper meg ikke fra å erklære at jeg la merke til bloggen din om The Raid: Redemption først idag (igår?) tidlig, og i rettferdighetens navn vil jeg bare si at karakteren din er veldig tilfredsstillende, ettersom jeg ga den 8.5/10 selv, når jeg så den litt under 2 år etter deg.

  Så kommer millionspørsmålet mitt - Har du sett The Raid 2: Berandal ?

  Fikk den opp på privat visning for noen timer siden, som sannsynligvis er den beste filmen jeg har sett på kino i hele mitt liv.

  Og når jeg omsider står opp av senga igjen, skal jeg absolutt stikke på Platekompaniet og ta med meg et dyrt eksemplar av The Raid 2 - Retaliation på Blu-ray.

  Den fete skriften i dette innlegget føltes veldig riktig.
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2014-08-24 06:17
  Tenkte jeg skulle høre om du hadde fått med deg traileren til det siste Muramasa DLCet, og ble i samme slengen påminnet om at jeg ikke hadde svart deg enda, noe jeg beklager meg virkelig for.

  Det blir litt leit å se at Muramasa Rebirt "endelig" slutter, men samtidig betyr jo det at Vanillaware kan gå videre til sitt neste prosjekt. Noe jeg ser veldig mye frem til å få se mer av, i èn eller annen fjern fremtid
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2014-06-14 17:31
  DSN: Jeg har dessverre ingen oversikt der, nei. Ettersom jeg kjøpte mitt eksemplar av Muramasa Rebirth i Japan, er DLC-er gjennom min norske PSN-konto ubrukelige uansett Men jeg er enig i at spillet virkelig kommer til sin rett i PSV-versjonen, og har selv ingen problemer med å anbefale spillet til Vita-eiere (men det har jeg heller ikke til Wii/Wii U-eiere).
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2014-06-14 04:47
  Heisann!

  Etter å ha fullført Muramasa på både Wii og PS Vita, er det helt klart og tydelig at Vita utgaven er en enorm forbedring. Det mest merkbare er helt klart de skriftlige oversettelsene. Det merkes godt at mye har gått tapt i den ganske slappe oversettelsen Wii utgaven har blitt utsatt for. Nå er ikke jeg så veldig flink i Japansk at det gjør noe, men jeg merker jo at mange av ordene ikke synes i teksten i det hele tatt, og at noen ting gjerne kunne blitt tekstet litt annerledes.

  Men for all del, jeg elsker spillet til begge formater og angrer ikke i det hele tatt på å ha kjøpt det to ganger

  Har du noen anelse om når de to restrerende DLCene til Vita kan komme ut, btw? Har kjøpt de to som er ute, og likte de veldig godt. Så kunne godt tenkt meg å fått prøve de to andre også.
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2013-10-16 09:16
  Dwarf24: Hvordan det er med Bleach er jeg litt usikker på. Mangaen går fremdeles, men så langt jeg har fått med meg er animeserien avsluttet med sine 366 episoder.

  Hva Fairy Tail angår har jeg bedre nyheter å melde: de er visstnok i gang med produksjonen av flere episoder, og vi kan forhåpentligvis vente dem om ikke så altfor lenge (skjønt om det betyr en måned eller et halvt år vet jeg dessverre ikke).

  For animenyheter og anmeldelser bruker jeg først og fremst Crunchyrolls (hvor jeg også kan betale for å strømme en hel del serier, deriblant Fairy Tail) og MyAnimeList, som jeg bruker for å kartlegge en del av animetittingen min.
   
 • Skrevet av: dwarf24
  2013-10-16 00:17
  Ingar!
  Tror eller vet du om Fairytail noen gang kommer tilbake??
  Det samme spørsmålet gjelder for Bleach (hvis du har peiling)
  Hvis det gjør det er alt plutselig så mye bedre
  Heller det enn at de lager crappy fillers
  P.S. er det et sted hvor man kan fåt anime oppdateringer, anmeldelser og sånt
  Arrigato Ingar Saaan
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2013-06-17 16:49
  DSN: Jeg får dessverre ikke sett like mye anime som jeg skulle ønske, men denne serien ville jeg ta meg tid til. Ikke like høyt nivå etter de to innledende episodene, men det er absolutt severdig. Dessuten måtte jeg ha noe å se på mens Fairy Tail-pausen fortsetter...
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2013-06-16 21:14
  Du har slengt deg på Shingeki no Kyojin bølgen du også ser jeg?
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2013-02-26 16:25
  Gratulerer med jobben, skal sørge for å ta meg en tur innom Arkaden neste gang jeg er i Oslo. Men en tur innom Outland og Neo Tokyo bruker jeg alltid å ta når jeg først er i Oslo
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2012-09-24 22:23
  Online-modus skal være mulig i One Piece, ja. Det er i det minste det som står på coveret i min utgave (jeg fikk naturlig nok ikke testet dette noe særlig da jeg anmeldte det, men fikk testet lokal flerspiller).

  Ellers er det bare å legge til. Nicket står i margen til høyre.
   
 • Skrevet av: albaga
  2012-09-24 19:13
  Greit om jeg også legger deg til venn på PS3? Går under navnet ak224oiw(jeg vet...stygt navn) Eller har jeg deg allerede som venn?

  Forresten, er det mulighet for å spille Online i One Piece: Pirate Warriors? Tror jeg har hørt det et sted.
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2012-01-15 23:29
  Flotters! Da skal jeg sørge for å legge deg til neste gang jeg bruker PS3en

  Da har jeg lagt deg til, går under navnet "DSN-GR". Så vet du at det er jeg som har lagt deg til.
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2012-01-13 23:04
  Legg til i vei! Brukernavnet står oppført i kolonnen til høyre.
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2012-01-13 20:59
  Legger deg til på PSN jeg, om det lar seg ordne?
   
 • Skrevet av: albaga
  2011-12-22 14:46
  Bare glem det. Har allerede fått spille og elsker det så langt!
   
 • Skrevet av: albaga
  2011-12-18 20:03
  Hei, Ingar! Har tenkt å ønske meg Zelda: Skyward Sword. Det ser utrolig bra ut, anbefaler du det? I følge bloggene dine og anmeldelsen din(en god og velskrevet anmeldelse) så gjør du det.

  Men hva synes du?

  Btw. Takk for svar når det gjaldt PSN.
   
 • Skrevet av: Ingar Hauge / GR®
  2011-12-10 10:22
  Albaga: Kjør på! Jeg har ikke overskudd av PSN-venner, så jo flere jo morsommere.
   
 • Skrevet av: albaga
  2011-12-09 22:54
  Er det greit om jeg legger deg til venn på PSN?

  Gleder meg forresten til topp 10 animelisten din.