Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

IranianNosebones presentasjon

Jeg er en 25 år gammel mann fra Sandnes som har vært glad i å spille siden jeg var liten. Smaken min i spill har ikke endret seg noe særlig siden den gang.

Mine favoritt spillkonsepter er skrekk/overlevelse, fantasi/eventyr og "realistisk" åpen verden. Liker også noen krigsspill, spesielt når det handler om andre verdenskrig. Strategispill har alltid vært interessant for meg, men jeg har aldri klart å legge meg nok inn i det til utnytte potensialet i sjangeren.

Mine mest mislikte spillkonsepter er sience fiction og tradisjonelle sportsspill.

Jeg spilte kun på Xbox 360 forrige generasjon. Microsoft overbeviste meg deretter rimelig effektivt om at den neste maskinen min burde være PS4. Etter hvert hjalp Sony meg å bekrefte at PS4 var det beste valget, så den har jeg i det siste brukt til å bli kjent med det moderne Playstation systemet.

Først og fremst på grunn av sensuren av South Park spillet her i Europa skaffet jeg meg også en PS3, for så å kjøpe det ordentlige spillet fra USA. Den har også blitt brukt en del. Etter hvert satt jeg mer pris på min PS3 enn Xbox 360, så aktiviteten min på Xbox har stoppet opp fullstendig. Det tyder på at når det gjelder spill, har muligens merkevarer og spillerpoeng (trophies og achievements) større påvirkningskraft på meg enn jeg liker å innrømme..

Til julen som var fikk jeg en del Nintendo saker av Gamereactor (takker!). Derfor har jeg utforsket noen Nintendo spill i det siste. Det ser ut som jeg vil beholde en viss grad av aktivitet på Nintendo-plattformene over lengre tid.

Jeg har alltid foretrukket single player mye mer enn multiplayer, og vanligvis bryr jeg meg spesielt lite om online multiplayer. Unntak innebærer fantastiske ordninger som i Dark Souls, eller spesielt appelerende online spill, som for meg godt kunne eksemplifiseres med Call of Duty: World at War.

Mine første konsoller var Playstation 1 og Game Boy Color. På Game Boy spilte jeg nesten bare Pokémon, men på Playstation var jeg spesielt glad i Oddworld, Resident Evil, Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, MediEvil og Tekken seriene. Aliens: Ressurection ble også en favoritt. Utenom likte jeg det originale RuneScape på PC.

Før tenårene fikk jeg en Playstation 2, og da ble jeg mest oppslukt av Tony Hawk og Grand Theft Auto seriene.

I mine tidlige tenår ble det mest World of Warcraft..

Favoritter i nyere tid er:
- Bloodborne
- The Witcher 3
- South Park: The Stick of Truth
- Metro: Redux
- Souls-serien
- Middle-Earth: Shadow of Mordor
- Oddworld: New 'n' Tasty
- GTA V
- The Evil Within
- The Last of Us Remastered

Spill med 100% fullførte achievements-merket:
- Oblivion
- Call of Duty: Modern Warfare 2
- Borderlands 1
- Dead Space 1

Spill med oppnådde Platinum-trophies:
- South Park: Stick of Truth
- Far Cry 4
- The Walking Dead Season 1

Liste med ufullførte spill (* betyr foreløpig utilgjengelig):
Final Fantasy VI (PS)
Final Fantasy IX (PS)
Final Fantasy X (PS3)
Final Fantasy X-2 (PS3)
Final Fantasy XIII (XBOX360)
Final Fantasy XIII-2 (XBOX360)
Bioshock 2 (XBOX360)
Dragon Age II (XBOX360)
Fallout 3 (XBOX360)
Fallout: New Vegas (XBOX360)
Family Guy: Back to the Multiverse (XBOX360)
Aliens: Colonial Marines (XBOX360)
Demons Souls (PS3)
Dark Souls expansion pack (XBOX360)
Dark Souls II (XBOX360)
Borderlands 2 (XBOX360)
The Godfather II (XBOX360)
GTA IV: The Ballads of Gay Tony (XBOX360)
Condemned (XBOX360)
L.A. Noire (XBOX360)
Red Dead Redemption (XBOX360)
Resident Evil 4 HD (PS3)
Resident Evil 5 (XBOX360)
Resident Evil 6 (XBOX360)
Portal 2 co-op (XBOX360)
Spec Ops: The Line (XBOX360)
Brütal Legend (XBOX360)
Doom 3 (XBOX360)
Thief (PS4)
El Shaddai (XBOX360)
The Darkness II (XBOX360)
Mafia II (XBOX360)
Assassins Creed II (XBOX360)
Batman: Arkham City (XBOX360)
Beyond Good and Evil (XBOX360)
Crysis 3 (XBOX360/PS3)
Dead Rising 2 (XBOX360)
Dead Space 3 (XBOX360/PS3)
Deadlight (XBOX360)
Dishonored (XBOX360)
Dust: An Elysian Tale (XBOX360)
Fable III (XBOX360)
Hitman: Absolution (XBOX360)
I Am Alive (XBOX360)
Midnight Club: LA (XBOX360)
The Bridge (XBOX360)
Tony Hawks Pro Skater HD (XBOX360)
Dragons Dogma (PS3)
Ni No Kuni (PS3)
Tales of Xillia (PS3)
Guacamelee! (PS3)
Guacamelee! Turbo Championship de Pollo (PS4)
Shadow of Colossus (PS3)
Ico (PS3)
Payday 2 (PS3)
Far Cry 3 (PS3)
Tomb Raider (PS)
Tomb Raider 4 (PS)
flOw (PS4)
Trials Fusion (PS4)
Aliens: Isolation (PS4)
Dragon Age: Inquisition (PS4)
The Witcher 3 (PS4)
Dark Souls II (PS4)

Statistikk
Medlem siden:2013-02-28
Kommentarer 2505
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: SirThomas
  2017-02-12 00:45
  Kanskje vi melder deg på Stafettbloggen - du skriver jo så bra!

  Hehe, neida. Enn så fett det hadde vært å se en Stafettblogg fra deg, er det ikke noe noen kan prakke på deg uten at du har interessen for det.

  Må le litt når jeg ser at jeg har det nest nyeste innlegget i gjesteboken din - long time no see, snart 3 år siden! Er godt å se at du holder deg her, ikke forlater oss og har et stabilt aktivitetsnivå

  Har slitt med en del depressive tanker og søvnproblemer i det siste, men får bare håpe at jeg er klarere i hodet og på vei mot bedre dager. Likte i hvert fall veldig godt å kunne mimre litt tilbake til gode gamle spillengasjerte dager gjennom kommentaren din med GameStop-erfaringene. Du minte meg også på at jeg tror jeg har The Orange Box liggende på PS3, men jeg er usikker. Mener å huske jeg kjøpte det for noen år siden, men er også mulig at jeg byttet det inn igjen en eller annen gang fordi jeg aldri spilte det. Må sjekke

  Kanskje jeg skal skrive litt om mine opplevelser hos GS, og publisere det i bloggformat som en spirituell oppfølger? Hehe!
   
 • Skrevet av: Royality-indeed
  2015-09-23 20:46
  Vil du være med på en Smash 4 liga jeg driver å setter opp her på GR? Tror det kan bli veldig gøy!
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-04-24 03:36
  Beklager så meget det sene svaret, har bare hatt litt av hvert å gjøre de siste dagene. Har endelig begynt å jobbe, og det har tatt på. Heldigvis har jeg fri imorgen, så da ble det soving på dagtid og være oppe på nattestid, som "vanlig".

  Jeg har forresten også skrevet This Was the Week that Was, som er en serie blogger om hva som har skjedd på forumet den siste uken - Hvis du vil lese.

  Merker jeg skulle ha sett denne listen på mobilen din, altså. Hørtes spennende ut!

  Wow, 600 spill sa du? Sick! Jeg hadde tenkt å tilføye at listen til fantomena var i hvert fall på 200 spill en gang i tiden, men den har nok vokst betraktelig med årene.

  Han hørtes uansett virkelig spillinteressert ut, har du anbefalt han å sjekke ut GR? Eller kanskje romkameraten din ER fantomena - Spørs hvor du bor da, haha.

  Gleder meg til å prøve ut Dark Souls! Så Captain Obvious som jeg er, har jeg hørt at det skal være vanskelig. Veldig vanskelig. Kjøpte "Prepare to Die" Edition på SpillExpo i fjor, så det gjelder bare å finne tid til det før jeg tar skrittet over til PS4.

  Ah, skjønner det. GR virker ikke å være så altfor godt tilpasset til mobil enda, men vi får håpe det blir bedre etterhvert. Inntil da, så håper jeg ikke irritasjonen hindrer deg i å være her, hehe.

  På vegne av forumet, så gleder vi oss til å bli kjent med deg også. Nå har ikke jeg vært her så lenge (litt over 2 år), men for tiden er jeg altså den mest aktive på hele GR, internasjonalt.

  GR er også det første forumet jeg henger på, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg har valgt akkurat dette. Jeg har så gode minner med denne siden, alle folkene og alle samtalene vi har hatt.

  På forumet blir vi rett og slett en vennegjeng, som snakker med hverandre på daglig basis. Det er den gjengen vi ønsker at du skal bli en god del av
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-04-17 17:50
  Hehe, hørtes ut som du må leve med skammen i skjul! Det blir ofte sånn. Vi handler fristende spill på tilbud, selvfølgelig. Men har vi tid til dem? Neh. Haha, vår godeste fantomena her var jo i sin tid kjent for å ha flere hundre uspilte spill - Fordi han rett og slett likte å "samle" på spill, og kjøpte billige spill på Steam og andre steder hele tiden.

  Det jeg vet at jeg etterhvert må prioritere er i hvert fall Bioshock 1 & 2, Dark Souls, Tomb Raider og nylige Beyond: Two Souls (som jeg sikkert begynner på først).

  Ah så bra, løsningen fungerte for deg altså? Syntes personlig at det er voldsomt frustrerende å gå den veien selv, men det har reddet meg opptil flere ganger. Så hvis det funker for deg, så er det jo bare gull verdt!

  Skjønner akkurat hva du mener. I spesielt Game of Thrones - Det er så lett å spoile ting i den serien at det er helt absurd, som en kompis av meg her inne sa.

  Om du er i Sesong 2 (som er mitt og ditt tilfelle akkurat nå), og du så mye som får vite et eller annet om en karakter i Sesong 3 - Så er det jo gjort, og da har vi allerede fått vite mer enn nødvendig.

  Jeg spilte selv The Walking Dead spillet for noen måneder tilbake, og gleder meg veldig til å begynne på Sesong 2. Men jeg tenker jeg venter til hele sesongen er ute på fysisk disk, og kjøper både Sesong 1 og 2 samlet, siden jeg solgte Sesong 1 på GameStop i bytte mot en god deal.

  De aller fleste her har vett og vet å være forsiktig med spoilers ja - Men det har nok vært noen som bare har skrevet spoilere bare på rein faen også. Men de har enten fått advarsel, eller blitt bannet.

  Det skulle bare mangle at vi ønsker deg velkommen her - Forumet trenger virkelig flere brukere, vi er ikke så alt for mange, og da gjelder det jo å involvere så mange som mulig å få dem til å føle seg ønsket her inne.
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-04-17 04:37
  Haha, nå vet du i hvert fall hva det er - Så hvis du har hatt noen spill liggende lenge uten å spille dem, så inngår de nok i din Pile of Shame.

  Det er nok 2'eren jeg kommer til å fortsette på, ja - Men når det blir prioritert, vet jeg ikke. Jeg prøver egentlig bare å gjøre meg ferdig med noen av de spillene jeg har nå, før jeg endelig går over til PS4. Fikk jo Beyond: Two Souls i posten for noen dager siden også, så gleder meg til det - På tross av at det er mer enn film enn et spill.

  Det hørtes frustrerende ut at du ikke kan kommentere gjennom mobilappen - Selv bruker jeg ikke appen noe særlig, og går rett inn fra "Internett" på mobilen, og kommenterer gjennom forumet der. Det er tungvindt, men det funker. Jeg håper i hvert fall at det fikser seg for deg og at du får kommentert mer etterhvert.

  Skal jeg være ærlig så er jeg også ganske livredd for spoilers, men de aller fleste her bruker heldigvis såkalte spoilertags som Spoiler:dette her når de først skal røpe noe. Det er faktisk imot reglene å ikke gjøre det. Spesielt nå for tiden er jeg veldig sårbar mot spoilers på Game of Thrones, siden jeg foreløbig er i starten av Sesong 2, mens resten av verden nettopp har startet på Sesong 4.

  Jeg kan nok snakke for alle av oss når jeg sier at vi hadde satt stor pris på om du hadde lest og kommentert bloggene som blir skrevet. Da får du forhåpentligvis godt lesestoff, og du gir noe tilbake til de som har skrevet den når du kommenterer.

  Så etter bacheloroppgaven din, håper jeg vi kan forvente å få sett mer av deg.
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-04-15 17:56
  Yo, IranianNosebone!

  Jeg regner med du sikter til at Silent Hill: HD Collection ligger på Pile of Shame listen min?

  Pile of Shame er altså en liste over spill jeg har hatt liggende lenge, men enda ikke har spilt. Jeg begynte faktisk på Silent Hill 2 for snart 2 år siden, men jeg spilte det bare én kveld med en kompis, før jeg lånte det bort en veldig lang periode, så jeg spilte aldri videre på det.

  Så nei, jeg har nok ikke så mye å si på spillene enda, og tviler ikke på at de er bra. Enn så lenge har jeg bare ikke prioritert å spille dem.

  For over 1 år siden skrev jeg jo også en blogg om Silent Hill når jeg virkelig begynte å få sansen for universet - Det varte ikke så lenge da, når jeg fant ut at seriens storhetstid var på PS2...

  Jeg vil forresten henge meg på innlegget A to the H skrev til deg i fjor:

  Du virker som en morsom og god bruker. Hadde vært flott om vi kunne se deg mer på forumet!
   
 • Skrevet av: A to the H
  2013-12-17 20:05
  Var akkurat samme situasjon for meg. Jeg var kun en bruker som så på nyheter osv, og skrev blogger innimellom, så deltok jeg inne på forumet og fant ut hvor flott dette var. Jeg anbefaler det virkelig.

  Forumet er definitivt greia for meg nå, spesielt ved tanke på at jeg ble moderator for 3 måneder siden. Der er det kjekke samtaler om alt fra spill til off topic som fotball. Dette gjør opplevelsen mye bedre.

  Det at du ikke visste noe om forumet tar vi på vår egen kappe, ettersom appen/mobilutgaven ikke har forumet intregrert i seg. Dette er noe jeg har hatt lyst på i en god stund nå.

  Håper du svipper innom trådene og spesielt Nattråden hvis du ikke får sove etter 23.
   
 • Skrevet av: A to the H
  2013-12-17 14:06
  Du virker som en morsom og god bruker. Hadde vært flott om vi kunne se deg mer på forumet!
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-12-04 08:43
  Google det. Uttalelse: "Jehova". Skriftlig: "Ihova".

  Jeg har bedre bakgrunn i fakta enn det du har. Du er ikke SÅ fordømt smart. Hykler? Min sterke tilknytning til en mening, nemlig at religiøse skal få være i fred, har jeg ikke knyttet sammen med noe dobbelt moral. Bare dropp det. Jeg vet hva hykler betyr, og det er under deg å kalle diskusjonsparter for "hyklere".
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-12-03 21:53
  Trodde diskusjonen var over kommentarer rettet mot personlighet. Og det skrives Ihovas vitner, så vidt jeg vet.
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-12-01 19:05
  Ikke kall meg hyklerisk. Drit LANGT i å sleng uttrykk rundt deg som du ikke en gang vet hva betyr. Gidder ikke denne "produktive diskusjonen" om du kaller meg hykler uten noen ordentlig grunn.

  Jeg sa, kanskje får du Ihovas vitner på døra en gang i året, fikk litt vranglære på barneskolen (i likhet med meg, og alle andre mennesker på norsk jord), men det gir deg faen ikke retten til å uttrykke glede over å slakte et folkeslag med beskrivelsen om at de er kristne!
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-12-01 03:06
  Hva får deg til å tro at jeg er av religiøs tankegang? Jeg kjemper for religionsfrihet, og liker ikke mennesker som ikke klarer å la følgere av en eller annen religion være i fred.

  Så, ja.. Kanskje får du Ihovas vitner på døra en gang i året, eller en lærer har fortalt deg noe rart, men er grunn til å slenge dritt om mennesker av religiøs livsstil?
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-27 10:04
  Har du vært kristen selv, studert kristendommen på høyere nivå enn allmennskole, eller i det heletatt lest bibelen?
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-25 16:24
  Først må jeg bare få hilse deg fra både Australia og Thailand! Har bodd et halvt år i begge, og anbefaler deg en tur til Australia, men Thailand er et skikkelig møkkasted, det syntes i allefall jeg. ;)

  Ja, jeg er enig i at jeg er påståelig. Jeg er har også litt vel mye temperamet, og jeg beklager det altså.

  Poenget mitt er at negativiteten mot religion er rettet i en helt annen retning enn det den egentlig skulle vært. Istedenfor å kritisere (for eksempel) kristne som en enhet er det bedre å kritisere en spesiell retning, en gruppe, eller ett individ.
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-17 17:51
  Kristendommen har sitt utgangspunk i jødedommen. Jødedommen, at the time, var basert utelukkende i Israel. Skal vi se på det fra et bibelsk perspektiv, så var det Peter, en av disiplene om jeg ikke husker feil, som grunnla kristendommen. Hvor er Peter fra? Israel. Nærmere bestemt Galilea, nord i Israel. Senere, etter Jesus død, forflyttet Peter seg til Roma, hvor den tidlige kristendommen er grunnlagt. Ettersom denne informasjonen er den vi har tilgjenglig, er det den jeg tar utgangspunk it. Israel er av mange sett på som en del av Europa, og mange ser også på det som en del av Asia. Uansett, om vi ser på det på den ene eller den andre siden, så er det snakk om KM forskjell på opprinnelsen. Det faktum at kristendommen vokste sakte men sikkert i Roma og etter Romas fall er også noe å ta i betraktning. Hvor mener så du kristendommen er fra?

  Hva jeg mener med generalisering? Vel, jeg nevnte jo det, gjorde jeg ikke? Du prate om religiøse ledere i flertallsform som om de var en og samme person. DET, er generalisering. Det er også generalisering at du formidler et så negativt syn på "kristne". Ikke en spesiell type kristne, men (ettersom du ikke spesifiserer) alle kristne. Det var to eksempler.

  Konstruksjon av fakta? Vel, jeg trodde jeg nevnte det også, men here goes. Dette går mye under det samme som avsnittet over. Du maler deg et bilde av kristne mennesker, og andre religiøse forøvrig, som vandrende ondskap og selveste Satan selv, uten å ha gjort noe ordentlig, akademisk studie på dette feltet, noe jeg faktisk har gjort. Er ikke det konstruksjon av fakta?

  Når det gjelder vikingene, så prater jeg ikke om skikk og bruk på individnivå. Det har jeg ingen forutsetninger for å uttale meg korrekt om, og det har heller ikke du. Derfor må vi holde oss til fakta. Fakta er at vold, voldtekt, blodshevn, osv, osv, ble forbudt ved lov etter kristningen av Norge. Det var ikke faktum før dette. Vikingene er også notoriske verden over for brutalitet, plyndring og voldtekt, og det er relativt få folkeslag som levde på å plyndre og stjele på samme måte.

  Langvarige, negative innflytelser? Ja, det er utifra ditt synspunkt, og om du har kilder, kildens synspunkt. Det finnes ingen konsensus om hvordvidt kristendommen var en "landeplage" for Europa eller ikke. At den har vært en medvirkende faktor i siviliseringen av store deler av Europa, på den andre siden, kan ikke benektes.

  Du er ikke så bekymret over kildekritikken din, nei? Det kan jeg se. Hva du plukker opp på skolen er ikke nødvendigvis fakta, og meningene kan være offer for læreres personlige synspunkter, bevisst eller ubevisst.

  Menneskets utvikling er det ingen andre enn menneskene selv som har ansvaret for. Mennesket har krig og vold i sin natur, og det er det som hindrer utvikling og vekst, ikke kristendommen. Kristendommens budskap er fred, ene og alene. Hvilke tolkninger enkeltindivider med høye posisjoner i en eller annen form for samfunnskonsentrasjon av makt har, er svaret du leter etter. Selv om en og annen bad guy har brukt kristendommen som unnskyldning, innkriminerer ikke det kristendommen i seg selv, men individed som utnyttet religionen.

  Svarte jeg spørsmålene dine? Jeg tror ikke noe av det jeg sier har noen innvirkning på deg ettersom argumentene mine ikke lar seg assimilere med det mentale bildet ditt, men det ventet jeg ikke heller.
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-16 16:34
  Det du driver med, er dessuten grov, grov generalisering, noe som ikke hører hjemme i noen som helst seriøst diskusjon. Du liker åpenbart å høres ut som en person som har gjort en sterk mengde research, men det du tydeligvis har gjort er å lage deg selv et bilde som du mater med all mulig teori, så lenge det passer inn i bildet ditt, eller assimilerer til skjemaet ditt.

  Det du gjør, er at du kaller alle religiøse ledere, nei, vent.. Alle kristne ledere for dumme mennesker, uten å ha noen som helst til å støtte utsagnet ditt, eller noen politelige kilder, og om du har disse kildene, så sitter du uten tvil på dårlige kunnskaper om kilderkritikk.

  Du ser enkelt individers gjerninger, og legger skyld på EN eneste faktor som kan ha skapt krig og uro i verden. En seriøs deltaker i en diskusj forstår at det er flere sider av et så stort tema, men det gjør ikke du.

  Problemet med denne diskusjonen er, at du har allerede laget deg et innbildt bilde av en enorm menge mennesker, spredt over hele verden, og du drar alle over en kam. Dette vil derfor ALDRI bli en friskmeldt diskusjon, ettersom du garantert har andre konstruerte fakta på lager.

  Jeg vet ikke hva kristendommen har gjort mot deg, men jeg er overbevist om at du heller skal legge skylden heller på enkeltindivider enn en religion som har hjulpet flere titalls millioner med å finne trøst igjennom livet. Det samme gjelder alle de andre religionene som finnes der ute.

  Og til slutt, la oss holde religion, som enkelte mennesker har basert livet sitt på, ute av diskusjonen rundt spill. Du har ingenting å oppnå ved å holde på på den måten du gjør. Ikke vet jeg hva du driver med, hva du jobber med eller hva du studerer, men jeg må bare si at research gjort på artikler funnet på youtube or wikipedia ikke er tilstrekelig.

  Og by the way, beklager mulige krenkelser jeg har kommet med tidligere. De var unødvendige.
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-16 02:29
  La oss se på Norge. Norge ble kristnet under vikingtiden. Vikingtiden=Vold, voldtekt, blodshevn, slaveri, putte uønskede barn på skogen, plyndre og drepe uskyldige mennesker for penger, osv. Etter Kristningen=Alt dette ble drastisk redusert, og fjernet fra Norges kultur.

  Dessuten, kristendommen som en fremmed religion i Europa? Hva prater du om?? Kristendommen har sitt utgangspunkt i Europa!
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-15 11:12
  Det faktiske spørsmålet mitt er: Hva har "kristne" med saken å gjøre?
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-14 01:56
  Vær så snill. Svaksinnet? Tenk på hva du skriver, for det må som oftest ha bakgrunn i virkeligheten. Det faktum at du skriver at du gjerne vil "slakte kristne romere" er bevis nok.

  Lagt til 2013-11-14 01:56:
  Men så så jeg at du heter "IranianNosebone", og det forklarer det aller meste.
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-11-13 21:46
  Godt å høre at flere enn meg er såpass fornøyd med Final Fantasy XIII.

  Spillet er veldig lineært som du sier, men til tross for det så likte jeg XIII bedre enn XIII-2, selv om aspekter ved sistnevnte var befriende.

  Kampene er intense, men det er paradigme-systemet og planlegging i forkant av kampene som gjør kampene morsomme synes jeg. Ved første øyekast virker kampsystemet fryktelig simpelt, så jeg forstår mange av de som syns det virker for enkelt i starten.

  Er så enig i at det er deilig å slippe de fullstendig tilfeldige kampene. På denne måten kan man også filtrere ut de fiendene man nesten ikke får XP av å beseire.

  Er veldig spent på Lightning Returns. Lurer på hvilke deler av XIII de har beholdt.

  Lagt til 2013-11-13 22:26:
  Nei, man skal passe seg litt for å forutsi Final Fantasy -spill. Du får si ifra hvordan du opplever XIII-2 når den tid kommer
   
 • Skrevet av: Subject 17
  2013-11-13 19:57
  Må spørre hva du syns om Final Fantasy XIII så langt?
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2013-11-03 13:26
  Er du virkelig så dum at du tror Romerne var kristne..? Beklager, men det der var bare så grenseløst idiotisk sagt, at jeg kan ikke annet enn å anta at du går på ungdomskolen.. Men så står det jo her at du er 21..
   
 • Skrevet av: Strategist
  2013-04-12 01:42
  Hei. Velkommen til Gamereactor IranianNosebone. Vi håper at du vil fortsatt trives her inne. Dersom du har noen spørsmål om siden er det bare å ta kontakt med noen fra moderatorteamet.
   
 • Skrevet av: Bernt Erik
  2013-02-28 14:33
  Velkommen så mye til Gamereactor. Håper du får det fint her på nettsiden. Er det noe du lurer på så gjerne kontakt oss