Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Jack the Lack of Cracks presentasjon

Mange har gjennom årene kalt Jack en selvopptatt latsabb, og de aner ikke hvor sant det er. Ikke bare skriver han en kort tekst om seg selv i 3. person, i tillegg er han så lat at han ikke skriver noe viktig. Dere får unnskylde sir Jack, nå skal han gå foran speilet og se på seg selv mens han synger, prater om ting som interesserer ham og generelt nyte utsikten.

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: gnyg
  2014-08-25 10:56
  Været ødela for piknikken (fuck you Bergen) På den andre siden så har man tilbrakt kvalitetstid over 4 dager med hu. Det har rett og slett sagt klikk. Så i går var rett og slett forferdelig kjipt. Men vi avsluttet det bra. Og må fort til Bergen ihjen, siden det er ganske kort reisetid fra der jeg bor på Østlandet
   
 • Skrevet av: gnyg
  2014-07-30 12:31
  Jeg er egentlig ikke så voldsomt bekymret for at det skal gå dårlig. Mye tyder på at det er god kjemi og sånt. Vil uansett ikke tenke for langt frem..

  Hun er en friluftstype så det gjorde det lettere å spørre.

  Det skal jeg gjøre og takk.
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2014-07-29 22:57
  Ah, moro! Jeg valgte å kjøre en veldig casual variant, og maten og drikken besto for det meste av hjemmebakte boller (som mor hadde bakt tidligere samme dag), lefse, sjokolade og nøtter, samt brus og te. Pakket dette i en kurv for syns skyld sammen med pledd og sitteunderlag, og vi gikk en liten tur til et sted med veldig fin utsikt og tilbrakte kvelden der.

  Det fungerte i mitt tilfelle veldig godt, og fikk i etterkant skryt for å gjøre noe annet enn "det vanlige". Så lenge det er god kjemi mellom dere kommer alt til å gå bra - ulempen med piknik er at om man ikke har så god kjemi og samtalen går litt knotete, så kan man ikke gjøre andre ting, som å følge med på filmen om man ser film o.l.

  Si ifra hvordan det går da, og sporty gjort av deg!
   
 • Skrevet av: gnyg
  2014-07-24 01:37
  Så vel. Jeg spurte ei jeg er interessert i med ut på piknik. Siden du sa det var en stor suksess for deg.

  Det er bare at jeg aldri egentlig har vært på piknik før. Det er vel matspørsmålet jeg undrer mest på. For tror ikke at det blir kleint eller noe sånt...

  jeg vet ikke helt hva jeg spørr etter..
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-03-27 12:18
  Haha, ble ikke så sen nei - Meldingen jeg skrev i gjesteboken din ble det siste jeg gjorde før jeg la meg.

  Antok at du hadde sovnet ja - Når du ikke svarte på over en halvtime, trodde jeg nok at du hadde tatt kvelden, naturlig nok.

  At du fikk levert oppgaven redder samvittigheten min - Så føler jeg i hvert fall ikke at jeg distraherte deg vekk fra den.

  Etter et raskt søk på Netflix og Viaplay, ligger den nok ikke der. Men den er nok lett tilgjengelig på Platekompaniet (i hvert fall på DVD) eller noe.

  Første (og eneste gangen sålangt) jeg så den, var det faktisk på nettet uten tekst, men jeg har siden kjøpt den på Blu-Ray og bare venter på en mulighet til å se den igjen.
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-03-27 05:15
  Let's make it a deal!

  Du får sett John Dies at The End mens jeg går inn for å se Donnie Darko, så gir vi hverandre fortløpende tilbakemelding på hvilken opplevelse vi har hatt.
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2014-01-31 19:22
  Ja, enig i alt du sier! Savner havet og omgivelsene nå!
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2014-01-31 19:17
  Ja, det er utrolig tøft! Jeg elsker det å bare cruise rundt i skipet og skyte ned all motstand. Har snart oppgradert skipet fullt, og har så langt vært nødt til å skyte ned en god del skip for å få tak i alt materialet som er nødviendig. digger det!
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2014-01-26 15:03
  Ahah, okei. Begynte og lure.

  Må få kommet igang med Black Flag igjen. Er jo så utrolig artig!
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2014-01-26 10:24
  Å nei, jeg har ikke platinum dessverre, jeg refererte til at du har platinum. Jeg er ikke i nærheten en gang. Har planer om å prøve meg på 1999 mode en gang i overskuelig fremtid, men akkurat nå har jeg faktisk startet med Assassin's Creed IV.
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2014-01-25 10:56
  Fikk du platinum på første gjennomgang? Nice! Satt selv og gapte for snart et år siden. Fantastisk historie og plotwist.
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2014-01-24 23:57
  Jøss, platinum! Har rundet det nå, Spoiler:du kan si jeg satt der og gapte da jeg kom frem til slutten! En slikkelig vending jeg ikke så komme! Fantastisk spill, og jeg elsket settingen og alt.
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2014-01-21 07:10
  Hehe, ja skinnene ble jeg bare mer og mer glad i. Har platinum på spillet. Rett og slett et herlig spill.
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2014-01-20 23:13
  Jepp, det er ganske utrolig. Liker veldig godt de skinnene man kan skli rundt på, det krydrer kampsekvensene. Regner med å runde det i morgen, gleder meg til å se hvordan dette skal ende.
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2014-01-19 20:07
  Aha, er et fantastisk vakkert spill også. Blir rimelig mindblowa når du ser Columbia for første gang. Du er vel rundt halvveis der du er nå.
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2014-01-19 19:42
  Daym, digger det så langt! Har spilt litt nå, så jeg tror ikke det er så altfor mye igjen før jeg når slutten nå. Spoiler:Fitzray har drept Fink, og nå er jeg på vei mot huset til Comstock. Gleder meg til å spille videre i morgen.
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2014-01-18 10:22
  Det kan jeg tro, uten å si noe spesielt så er historien bare helt mindblowing. Hehehe..
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2014-01-18 00:25
  Nei, i morgen blir første gang. Har passet på å ikke se så mange videoer og lignende også, for å vite minst mulig om det, så jeg gleder meg veldig til i morgen.
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2014-01-17 22:34
  Har du spilt Bioshock Infinite før? Hvis ikke kan du glede deg. ;)
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2013-12-03 22:31
  Ja, det er utrolig vanskelig. Så satser på at jeg klarer å finne ut av noe jeg kan tenke meg å bli.

  Jeg hadde til tider trodd at det kom til å bli altfor ensformig å drive med skipkapring, plyndring og seiling, men det fungerer veldig bra. Det er like givende hver gang, siden du trenger alt du får fra de forskjellige båtene du kaprer.

  Det lurer jeg og på. Kan bli så mangt, at en ikke helt vet hva. Men en under den franske-revolusjonen eller et eller annet i Egypt kunne ha blitt spennende
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2013-12-03 22:19
  ElGamer: Lurt, lurt. Det er viktig å tenke litt over hva du skal studere, for når man ikke er sikker på hva man vil er det vanskelig å velge, det kan jeg skrive under på!

  Høres meget bra ut, det skal bli veldig moro å spille et AC-spill igjen. Å kunne seile rundt i sitt eget skip og plyndre andre og mer høres svært moro ut, og jeg liker at spillserien prøver noe nytt. Lurer på hvor man får leke snikmorder neste gang.
   
 • Skrevet av: Elektro Banana
  2013-12-03 10:55
  Filmen er fantastisk! Skjønner godt valget ditt!
   
 • Skrevet av: ElGamer
  2013-12-02 19:16
  Ja, det som er hovedgrunnen til at jeg jobber såpass godt som jeg gjør. Jo flere muligheter jeg har, jo bedre er det! Men aldri noe med medisin, er noe jeg overhode ikke tror passer meg.

  Kommer nok til å jobbe en del i så fall, men blir nok en del å bare slappe av hjemme, med PS4, Xbox One og PC om jeg velger å ta det friåret Dessuten, så har jeg ikke tanker om å reise rundt i verden enda. Blir mer en skikkelig fotball-reise i Europa, samt besøke et par byer jeg har lyst til å besøke Plus at jeg må jo finne noe å studere videre.

  Jeg har kommer til sekvens 8, og det er vel litt over halvveis. Er så mye annet å gjøre, så har liksom brukt drøyt 15 timer bare på å seile rundt, plyndre skip og utforske. Så du har noe å glede deg til
   
 • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
  2013-12-02 14:51
  ElGamer: Det er bra, med det snittet kommer du inn på det aller meste, særlig av studieretninger som ikke krever realfag (medisin og lignende krever jo snitt opp mot 6!!).

  Jepp, det er veldig deilig. Det har blitt veldig populært å jobbe et halvt år og så reise rundt om i verden et halvt år, men selv valgte jeg å slappe av hjemme i Norge med PS3-en min. Å bruke litt tid på å finne ut hva man ønsker å studere er lurt, for å velge feil studie er dyrt og krevende.

  Hvordan ligger du an i AC IV nå da, har du runnet det enda? Er sikker på at jeg får det i julegave, så jeg vet hva jeg skal spille i romjulen!

  Elektro Banana: Kanskje det ligger gravd ned sammen med gullmyntene på en grav ved siden av den som er markert med "unknown"? Hehe, så filmen for bare noen uker siden, og var ikke i et sekunds tvil om at jeg måtte ha et bilde av Blondie etter å ha sett den.
   
 • Skrevet av: Elektro Banana
  2013-12-01 19:52
  Kanskje svaret finner sted i en anonym grav i Sad Hill