Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Jamesbones presentasjon

Hei!

Jeg er en spillentusiast på 24 år.
Spiller gjerne både Playstation, Xbox og PC, men er hovedsakelig Nintendomann.
Hoppet på Nintendolasset da vi fikk en N64 i stua som 8-åring og har siden den gang investert i både Gamecube og Wii. Er også glad i Xbox360'en med mange gode første og tredjepartsspill. Er for øyeblikket opptatt med min Wii U og kommer nok til å være det en stund fremover.

Ellers er hovedinteressen min musikk (Hjemmestudio, produksjon, spille trommer, tangenter, sang). Lager musikk til forskjellige formål (egen utgivelse, film m.m) og håper på å kunne lage musikk til spill en gang i fremtiden.

Statistikk
Medlem siden:2011-08-09
Kommentarer 147
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: remote
  2013-01-23 17:35
  Bare hyggelig
   
 • Skrevet av: remote
  2013-01-22 22:24
  Venneforespørsel akseptert
   
 • Skrevet av: Ishavsprinsen
  2012-09-28 21:03
  Denne Jamesbones virker som litt av en type