Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Terje Mardon Kellos presentasjon

God dag og velkommen. Jeg vil fortelle en liten historie om en gutts første møte med den store spillverden.

Det startet sånn ca den 5. August 1990, dagen Terje kom vrælende til verden. Han bosatte seg i Oslo sammen med Mor og Bror, før det bar avgårde til Askim i 92. Her levde han lykkelig og fikk mange gode venner. Tegnefilmer og spising av sand var store fritidssysler de første årene av hans liv. Han hadde også en blå bamse som fikk navnet Blåpus, av en eller annen grunn. Dette var litt rart siden det ikke var en pusebamse, men en bjørnebamse. Navnet burde ha vært Blåbjørn, men han tenkte at Blåpus passet bedre. En dag forsvant Blåpus og det viste seg at han ville være borte i flere år før Terje fant han i hekken.. Da var ikke Blåpus spennende lenger, for i løpet av den tiden hadde Terje oppdaget noe eksepsjonelt spennende, nemlig dataspill.

Det hele startet med at Terje oppdaget dataprogrammet Paint og koste seg mye med det. Han lagde marihøner og krusseduller. Derfra fant han ut at en PC hadde så mye mer enn Paint. Han oppdaget Microsoft SkiFree, et spennende spill hvor man står på ski nedover en bakke og blir spist av en Yeti eller noe slikt. Veldig festlig. Han og Bror fikk også tak i en såkalt NES, med Super Mario Bros og etterhvert også Super Mario Bros 3.

I løpet av årene som gikk oppdaget Terje mye nytt. Blant annet dukket Pokemon opp, men også mer voksne titler som Dino Crisis og Duke Nukem. Terje hadde mange venner med andre spillkonsoller enn han selv, så han fikk prøve mye.

I lang tid var det Playstation som gjaldt. Dette er da nummer en i rekken. Men så fikk Terje tak i en Playstation 2. Det var først da han virkelig fikk øynene opp for Final Fantasy VII, som hans bror hadde forsøkt å få han hektet på. Dette er den dag i dag Terjes store favoritt av alle spill der ute i jungelen. Han elsker det, han forguder det, men han spiller det sjelden og hater seg selv for det.

Nå i dag legger Terje mesteparten av spilletiden sin i Playstation 3 og han har store planer om å skaffe seg ny PC og en PS4, deretter en Xbox One. Han anmelder også spill for Gamereactor, fra veldig nylig av. Terje har god fartstid fra Gamestop og Spaceworld, og har via disse butikkene fått mulighet til å prøve flere spill enn han ville trodd pre-spillbutikker. Han er takknemlig for tiden der, men følte han trengte å bevege seg inn mot skolebenken, så han begynte på Sonans for å få generell studiekompetanse før han beveger seg mot film, journalistikk eller spilldesign. Han har ennå ikke bestemt seg.

Dette var da den episke fortellingen om Terje. Her kommer litt mer trivia:

5 favorittspill:
1. Final Fantasy VII
2. The Last of Us
3. Bioshock
4. Metal Gear Solid 2: Sons of Libery
5. Gears of War (hele pakka inkl. bøker)

5 favorittprodusenter:
1. Hideo Kojima
2. Cliff Blezinsky
3. Gabe Newell
4. Ken Levine
5. Shigeru Miamoto

5 favorittfilmer:
1. Shawshank Redemption
2. The Green Mile
3. The Departed
4. The Life of Pi
5. Inglorious Basterds

5 favoritt TV-serier:
1. Game of Thrones
2. Buffy/Angel
3. Supernatural
4. The Walking Dead
5. Falling Skies

5 favorittbøker:
1. The Lord of The Rings
2. A Song of Ice and Fire
3. The Belgariad/The Malloreon
4. Harry Potter (full serie).
5. Min egen som ikke har navn eller tekst ennå... ;)

5 favoritt-band:
1. In Flames
2. Dream Theater
3. Pink Floyd
4. Avenged Sevenfold
5. In Vain

Nyeste blogger
Statistikk
Medlem siden:2014-03-04
Kommentarer 68
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: SirThomas
  2014-04-29 17:58
  Etter å ha lest anmeldelsen din, vurderer jeg å se Captain Phillips snarest
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2014-03-25 11:50
  Bor like ved Momarken selv, bare litt lenger ned mot skogen

  Jeg kommer nok faktisk til å flytte tilbake igjen nå til sommeren, når jeg er ferdig med å studere her i Bø. I hvertfall for en periode.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2014-03-23 00:52
  Nabobyen. Mysen >)
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2014-03-20 11:49
  Askim ja, det var ikke fryktelig langt unna meg gitt

  Bor du der enda eller er det Oslo som gjelder nå?
   
 • Skrevet av: dwarf24
  2014-03-18 17:03
  Vi ahr store forventniger til deg, mne vit at hvis du feiler
  (det er ennå ikke bestemt hva du skal eller ikke skal feile ikke skal feile i)
  da kaster vi råtne tomater på galdhøpiggen.
  No pressure.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2014-03-05 12:12
  Hei og velkommen til forumet! Håper du vil trives her og er det noe du lurer på, er det bare å spørre