Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Xtords presentasjon

GR-achievements
Årets Medlemsanmelder 2016 (Delt med onkelcleo)
Årets Nykommer 2016 (Eneste alternativ ? )


Hvis folk er interessert så har jeg en del steam anmeldelser som dere kan lese på min profil http://steamcommunity.com/profiles/76561198029093963/recommended/

Lagd tråden Ønsk velkommen til nye medlemmer med Sideswipe
Lagd tråden Persona 5 med SirGalahad

Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre. Jeg tar også imot blogg og anmeldelser ønsker.

Tror jeg kommer til å ta en pause ved å skrive blogger og medlemanmeldelser spesielt det siste. Hvis folk vil eller har et tips til et spill de vil ha medlemanmeldelse av så skal jeg vurdere det samme gjelder tips til blogger. Ellers så holder jeg meg til å lese og kommentere, artikklene , nyhetene, bloggene osv som blir skrivet.

Fikk også en pris for månedens mest engasjerte 2018 uten at det er så mye å skryte av

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Johnny Joestar
  2017-10-25 13:20
  Tusen takk for kommentaren i gjesteboken min!
   
 • Skrevet av: SirGalahad
  2017-09-10 15:47
  Gratulerer med dagen!
   
 • Skrevet av: cheezdoodle96
  2017-05-16 01:55
  Haha, synd du ikke ble førstemann. Var nærme da. Mange gode spill der. Glad jeg ikke var den eneste som trodde Tomb var fornavnet til Lara. =P Takk, takk. Var en kveld hvor jeg bare var "on a roll" og skrev og skrev til jeg følte jeg ikke hadde mer å legge til. =P
   
 • Skrevet av: Mats2468
  2017-01-28 22:43
  Jeg ser at du har fått mye positive tilbakemeldinger fra andre brukere angående anmeldelsene dine, jeg bør ta en kikk på de og fremover!
   
 • Skrevet av: Xtord
  2016-12-07 08:55
  Jo, takk SirThomas

  Lagt til 2016-12-07 08:58:
  hmm ok,takk for det SirGalahad vel får se åssen jeg skal få de inn hit. Og om noen de må endres i oppsett.... tror rett og slett et par av de får være mini review og de fleste litt lenger, å hvertfall en anmeldese som blir litt komplisert
  Har noen små tanker åssen jeg skal gjøre det ,ved å kategorisere de på excel...
   
 • Skrevet av: SirGalahad
  2016-12-07 08:41
  Kjør på med anmeldelsene dine! Jo flere forskjellige meninger vi får på spill jo bedre
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2016-12-07 04:49
  Imponerende aktivitetsnivå på deg igår
   
 • Skrevet av: Xtord
  2016-12-07 00:10
  takk for det

  Takk for linken Så extended cut for andre gang får en måned siden , et mini marathon med hobbiten å. Men dog, første gang jeg så extended på blu ray og ikke på laptop ( fikk pirat kopi av venn lol) ,minres siste del av scenen når du viste meg den, men hadde glemt mye av replikken på den tiden. Men, ja jeg kommer til å så extended cut mest sannsynligvis engang til i jula.

  Såpass . Hvis det skal bli på omfang med game of thrones da blir det stort... tenker du ta på 10 episoder på 55+ minutter eller 2-3 sesonger?
  Skjønner godt du er skeptisk, tror de fleste er det, så kan nok hende at det kanskje bare bedre at de heller ,får jeg tror de har bekreftet at det er relativt store sjanser får fremtidlig filmer basert på andre verk fra sønnen for eksempel. Så er nok kanskje da best at de lar vær.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2016-12-06 23:59
  Den misforståelsen er det nok flere som har gjort, så det er ikke noe stress

  De blir så vidt nevnt i denne scenen.

  En serie på omfang med Game of Thrones, kunne kanskje fungert. Men det er et stort kanskje. Jeg er fortsatt skeptisk til om jeg vil se den som noe annet enn en bok.
   
 • Skrevet av: Xtord
  2016-12-06 23:54
  Ah vente kanskje jeg som har misforstått at den faktisk bare blir published som standalone book.
  Beklager det. Det kan godt stemme det , da har jeg lest feil , eller fått feil informasjon fra de linkene jeg har godt innpå.
  Beklager skrive feil forresten, for en eller annen grunn skriver jeg usedvanlig mye feil den uken.

  skjønner tror jeg, du mener med Luthien blir nevnt så tenker du og på Beren , eller er det bare karakteren Luthien som blir nevnt?

  Skjønner, kunne kanskje ha funket det da en mini serie på 4-5 episoder kanskje?

  fremdeles skulle jeg ønske Harry potter fikk tv serie...

  Kan hende jeg har misforstått hele greiene og den som sagt bare blir published som egen bok, beklager dette.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2016-12-06 23:41
  Ganske sikker på at det er en bok. Se her: https://www.tolkiensociety.org/2016/10/new-tolkien-book-beren-and-luthien/.

  Beren og Luthien er et eget kapittel i Silmarillion. Luthien blir vel smått nevnt i Ringenes Herre i hvert fall.

  Silmarillion er bygd opp mye på samme måte som Bibelen ja. Den er så omfattende og med så mange forskjellige historier om ulike karakterer og folk, at det mest sannsynlig måtte ha blitt en TV-serie om det først skulle blitt noe.
   
 • Skrevet av: Xtord
  2016-12-06 23:33
  Skjønner. Joda tror jeg fått med hvis jeg ikke tar helt feila t det var en av tre bøker med rigenes herre og hobbiten og at Silmarillion håper så mye frem og tilbake at det er som du sier altfor vanskelig til å lage den til film. Jeg mener og lest at dog Beren and Luthien basert på universet skal bli filmatisert .
  Tror Beren og Luthien hvis jeg skjønner wiki riktig blir nevnt i ringenes herre og var en del av Silmarillion , og var en av tre "deler" som Tolkien mente fortjente en lang bok sammen med The children of hurin og The fall of Gondolin. Wiki er wiki, men lest et del steder at det er et min forståelse bekreftet at Beren og Luthien blir en film neste år.

  Tror og som det at de kan direkte ta Silmarillion , at det vil bli komplisert, at det var "nesten" like ille som bibelen det viste jeg ikke.
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2016-12-06 23:26
  Det er vel er en bok. Jeg verken tror eller håper Silmarillion blir filmatisert. Den boka er altfor vanskelig å gjøre om til film. Det blir som å lage en film om hele Bibelen.
   
 • Skrevet av: Xtord
  2016-12-06 18:55
  burde vel ha svart her for lenge siden. Men ja skjønner har i hvertfall en på GR sikkert mange andre som er glad i ringenes herre. Har til gode og lese så mye om Silmarillion, vet sånn noenlunde hva det er. Kommer ny film i universet neste år gjør det ikke? Beren and Luthien eller noe...
   
 • Skrevet av: Glorfindel
  2016-10-30 20:42
  Siterer Xtord:
  Glorfindel ringenes herre ?


  Ringenes Herre/Silmarillion indeed
   
 • Skrevet av: Taktikkeren
  2016-09-15 22:46
  Halla, se kommentaren min på KH-nyheten. Var KH 2.8 spillene jeg ikke har spilt. KH 1 og 2 har jeg selvfølgelig spilt.