Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

cheezdoodle96s presentasjon

"Nykommeren som ikke egentlig er nykommer."
- Glorfindel

Så, presentasjon, presentasjon... (På forhånd så beklager jeg om det blir rotete. Er første gang jeg prøver meg på å skrive en presentasjon.)

Hei. Jeg er cheezdoodle96, også kjent som (dog ikke så veldig [kjent altså]) cheezdoodle, Cheese Van Doodle eller bare Cheese. Mitt ekte navn er faktisk ikke Cheese (tro det eller ei), men Vegard, som av en eller annen grunn føltes merkelig å skrive akkurat her og nå. Men jeg liker det navnet, siden det er norrønt (og jeg elsker alt norrønt) og betyr "den som beskytter/verner om hjemmet". Jeg snakker en dialekt av typen nynorsk og hører dermed mest sannsynlig ikke ut som det du ser for deg mens du leser alt jeg skriver. Skulle gjerne ha skrevet på nynorsk, men det var diverre ikke et alternativ på barneskolen min.

Å si selv at jeg har en spesiell smak når det kommer til filmer og slikt virker en smule pretensiøst, men jeg har bekreftelse fra bl. a min far at jeg har nettopp det. Jeg elsker stumfilmer, sort/hvitt-filmer, you name it. Desto eldre desto bedre. Ser automatisk på filmer laget etter... la oss si 2010, som dårlige inntil det motsatte er bevist. Elsker wuxia-filmer, gamle skrekkfilmer, gamle monsterfilmer... Har aldri ledd så mye av en film som da jeg så Charlie Chaplins "Modern Times" med broren min på NRK2, så du får tolke det som du vil.

Jeg elsker å lage mat og drømmen er å kunne åpne egen café/restaurant.

Når det kommer til spill så elsker jeg rollespill og tilpasningsmuligheter, såkalt "customization". Kan bruke flere timer på å lage karakterene mine, uansett hvor lite du faktisk kan gjøre. Brukte f. eks flere dager på å lage alven min i Dragon Age: Inquisition (som forøvrig var bortkasta siden jeg mista hele saven og karakteren da SSD-en min gikk kaputt). Mine favorittserier inkluderer Mass Effect, Dragon Age, The Witcher, Samurai Warriors, Tekken, The Elder Scrolls, Knights of the Old Republic, Warcraft, Ratchet & Clank, Jak and Daxter m.m.

Jeg liker også veldig godt D&D og slike typer rollespill (selv om jeg bare er en nybegynner enda) og brettspill. Liker å lage historier, lore og karakterer. Vet ikke om det er bokmateriale men jeg gjør så godt jeg kan, i hvert fall.

Mine favorittserier/univers utenfor spillverdenen (dog jeg elsker spillene laget om de) er Ringenes herre/Hobbiten. Narnia, Harry Potter, Warhammer Fantasy & 40k, D&D, A Song of Ice and Fire og Star Wars.

Jeg begynte å spille... ja, har vel stort sett spilt så lenge jeg kan huske. Begge brødrene mine hadde PlayStation 1 og det første spillet jeg spilte var Medal of Honour. Skjønte ingenting da broren min satte meg ned og ville spille "multiplayer" meg og jeg plutselig ble skutt på av den eneste andre fyren på hele kartet. Kort etter det følgte Tomb Raider 1 og 2, som jeg sverger handla om ei dame som het Tomb Raider. Tomb var jo et litt merkelig navn, men Tom er jo et navn, så da må Tomb være noe lignende. Husker også at vi spilte Driver og var helt lamslåtte over hvor bra det så ut. Spill kommer aldri til å se bedre ut en dette. Er jo som å være i Miami jo! Første spillet jeg eide selv var LEGO Rock Raiders, som var mitt favorittspill til tross for at jeg ikke ante verken hva jeg holdt på med eller hva jeg skulle holde på med. Min første konsoll fikk jeg julen 2002 (?) og det var da en PlayStation 2 som mine foreldre og besteforeldre hadde spleiset på. Det følgte også med Spider-Man-filmen i et rødt DVD-cover for en eller annen grunn. Etter å ha spilt Ratchet & Clank en god del hos en venn bar det rett til Lefdal for å gå til innkjøp av det. Ubevisst for meg hadde min mor også plukket med seg Jak and Daxter i samme slengen. Jeg var i ekstase etter å ha fått hele TO spill på en og samme dag, og disse ble raskt blant mine favoritter, som har vart til den dag i dag.

Et av mine beste spillminner er fra den gangen hele familien satt foran TV-en og spilte Tekken 2. Alle prøvde febrilsk sitt beste for å slå Kazuya, men det var til ingen nytte. Det var helt til min far, på mirakuløst vis, faktisk klarte å slå jævelen. Du kan tro overraskelsen vår da vi fant ut at det ikke engang var siste boss, men at vi måtte slåss mot en faens DJEVEL også! Som om Kazuya ikke var skummel nok... Husker også godt følelsen da jeg klarte å låse opp Nobunaga fuckings Oda i Samurai Warriors 2. Demonkongen sjøl. Hadde forresten et fantastisk øyeblikk i nyere tid da jeg endelig klarte å beseire onryokien (bossen) i Nioh alphaen. Det var lørdag eller søndag og jeg *måtte* fullføre levelen innen tirsdag, da det var da alphaen slutta. Etter timer med grinding etter eliksirer, sjeler til å mate mitt levende våpen og utallige befrielser fra min "mortal coil" (burde vel egentlig si takk for at han var så snill som befridde meg) hadde jeg begynt å hate alphaen. Da jeg hadde mer eliksirer enn jeg kunne telle, bestemte jeg meg til slutt for å endre skytsvergen min fra en fugl til en flyvende hai, i et siste forsøk på å ta bossen. Til min store overraskelse så gikk alt akkurat som det skulle på første forsøk. Jeg dodga der jeg skulle, jeg svingte med øksa mi der jeg skulle, og jeg knuste den onryokien. Jeg voldtok ham med en hai og en hammer. Og jeg hadde gjort det igjen.

Jeg er forresten også veldig glad i onlinespill som World of Warcraft, Star Wars The Old Republic og The Elder Scrolls Online og strategispill som Warcraft, Starcraft og Dawn of War.

Når det kommer til musikk så kan jeg finne på å høre på mye rart. Alt fra Lana Del Rey, David Bowie og Mobb Deep til Vivaldi, Lakmé og lydsporet fra Amélie. Liker også veldig godt gammel norsk musikk à la Jens Book-Jensen og Åse Kleveland. Liker julesanger veldig godt også. Favorittene mine er Elvis sine versjoner av Here Comes Santa Claus og Silent Night, It's The Most Wonderful Time of the Year, O helga natt, alle Bing Cosby sine julesanger, The Christmas Song, Julekveld i Skogen, Johnny Cash sin versjon av Little Drummer Boy, Radioresepsjonen sin "God Jul" og Fairytale of New York.

Elsker jul og halloween. (Og vinter og høst. Kan det være en sammenheng mellom det, mon tro?)

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Johnny Joestar
  2017-10-27 09:03
  Tusen takk!
   
 • Skrevet av: Johnny Joestar
  2017-10-25 21:01
  Sant, Joseph er best
   
 • Skrevet av: Archana
  2017-05-19 18:14
  Sånn er det å være cheesy ass.
   
 • Skrevet av: cheezdoodle96
  2017-05-19 17:31
  Er en grunn til at jeg ser slik ut på alle bildene mine.

  Hahaha, tror overraskende nok at det er den eneste oste-baserte vitsen ingen har sagt til meg enda. Kudos!

  Når jeg tenker meg om så er jeg kanskje mer kjent enn jeg trodde. Alle går jo rundt og snakker om "cheese this" og "cheese that".
   
 • Skrevet av: Archana
  2017-05-19 15:30
  Hvis noen sier "say cheese" når du blir tatt bilde av, føler du deg veldig selvopptatt da?
   
 • Skrevet av: Xtord
  2017-05-16 10:09
  Hehe jav var nærme haha Ja ,det er absolutt sant. Ja, kjenner følelsen hvor man bare skriver og skriver helt til det sier stopp for ideer.
   
 • Skrevet av: cheezdoodle96
  2017-05-16 01:51
  Takk for det, Mr. Red. Skal ikke se bort ifra at jeg plutselig kommer med noe nytt.

  Lagt til 2017-05-16 02:33:
  Haha, synd du ikke ble førstemann, Xtord. Var nærme da. Mange gode spill der. Glad jeg ikke var den eneste som trodde Tomb var fornavnet til Lara. =P Takk, takk. Var en kveld hvor jeg bare var "on a roll" og skrev og skrev til jeg følte jeg ikke hadde mer å legge til. =P
   
 • Skrevet av: Xtord
  2017-05-15 20:54
  Haha å jeg som håpet jeg var først haha , neida.
  Ser vi deler mye av det samme spill smak når det kommer til dragon age, mass effect ,witcher , kotor ...
  Haha ja ,jeg trodde også engang i tiden Tomb raider også het Tomb raider og ikke Lara croft engang i tiden, hvis jeg minres riktig.

  Men, meget meget god og detaljert prestasjon , mye bedre en min ,det skal ikke så mye til, nice
   
 • Skrevet av: Marlboro Red
  2017-05-15 19:52
  Hei. Håper du lar deg inspirere og fortsetter å blogge på GR forumet.