Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

kenny00s presentasjon

kenny00 har ikke skrevet noen presentasjon enda.

Statistikk
Medlem siden:2009-02-15
Kommentarer 1012
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: sideswipe
  2017-01-29 14:08
  "OMG!!! They killed Kenny, You BASTARDS!!!"

  du burde virkelig ha dette som sitat under kommentarene dine på GR xD
   
 • Skrevet av: Filimonki
  2014-11-10 22:52
  Hei!

  Så leserbrevet ditt, og tenke å fortelle deg at grunnen til at prisen er så fryktelig lav, er at spillet suger utrolig hardt. Ikke kjøp det. Gå for Sniper Elite III
   
 • Skrevet av: DickJustice
  2014-11-03 22:52
   
 • Skrevet av: SirThomas
  2014-04-02 12:30
  Yo, Kenny!

  Jeg bare lurte på en ting, hvor gammel er du?
   
 • Skrevet av: xboy jawk
  2012-09-18 12:53
  Hei Jeg så leserbrevet ditt ang RAGE, og må si meg enig, det var kjempebra. Undervurdert av enkelte nettsider SKal du ha DOOM 3 BFG Edition?
   
 • Skrevet av: comradetirer
  2012-01-27 16:40
  at jeg er katolikk var grunnen at jeg ville hoppe over de døde nonnene
   
 • Skrevet av: comradetirer
  2012-01-26 17:35
  Jeg er katolikk.
   
 • Skrevet av: fantomena
  2010-09-15 15:38
  Jeg er en beta tester. Fikk Kinect i posten fra Microsoft for å test det ut. Gratis.
   
 • Skrevet av: Bulket testikkel
  2010-09-08 16:24
  10 kommentarer på over 1 og et halvt år
   
 • Skrevet av: Turbo-Kåre
  2010-02-19 17:00
  Sigh...
  Jeg henviser nok en gang til kommentaren min på gjeldende nyhetsartikkel.

  Lagt til 2010-02-19 17:34:
  Goodie!

  Ha en behagelig helg.
   
 • Skrevet av: Turbo-Kåre
  2010-02-19 10:59
  Det er ikke poenget ditt som er problemet, det er måten du presenterer det på. Jeg hadde satt pris på om du kunne ordlegge deg på en litt mindre aggressiv måte.
   
 • Skrevet av: Turbo-Kåre
  2010-02-18 10:44
  Du tar nok desverre feil i alle tilfeller.

  Jeg innehar intet personlig hat mot deg, jeg vet tross alt ikke hvem du er, og jeg prøver ikke å få deg hengt. Jeg vil bare at GR skal være et bra og seriøst sted med lite trøbbel, og noen av postene dine er nærmest uakseptable.

  Selv kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre om hva du mener om meg, og dersom jeg framstår som en fjortis, får så være. Den eneste retningen denne diskusjonen vil ta, innebærer at du skjerper inn skrivningen din, og heller tar et glass kaldt vann enn å poste aggressivt her inne.

  Du er sikkert en hyggelig person, men postene dine har en tendens til å ta litt av.
   
 • Skrevet av: the masquerade
  2010-02-07 01:27
  Hei

  Joda jeg mente ikke at xbox sin kontroller var dårlig, jeg bare foretrekker sony sin litt bedre. Det blir en personelig preferanse.

  Uansett så er dreamcast en av mine favoritter også.
   
 • Skrevet av: jonaskram
  2010-01-14 13:56
  Det er greit. Jeg betviler ikke at du bare tullet, men der og da virket det på meg som om du ikke gjorde det. Beklager at det ble en kjip seanse hele greia.
   
 • Skrevet av: jonaskram
  2010-01-14 00:54
  Dude, som Turbo-kåre sier, så er det ingen som skal sende luftvaffel etter deg (lol), men jeg ber deg tenke over at jeg var "krass" mot deg først siden Espectro er en venn av meg, og du overreagerte på en liten ting han sa. Du kalte ham blandt annet for en drittsekk, og slikt ønsker jeg ikke å se. Du sier i ettertid at du var sarkastisk, men jeg så ingen indikasjon på at du var det. Jeg gav deg et tips der.

  Jeg klagde heller ikke på profilen din. Hadde jeg gjort det, hadde jeg lagd et stort nummer av at du skrev "selda" og ikke "Zelda". Jeg bare skjønte ikke hva hele greia med "grøøøøs" og grøssere var, ettersom jeg tok den andre av de to betydningene. Jeg fikk et krasst svar tilbake, noe jeg ikke var klar for, og bestemte meg heller da for å vise autoritet siden du provoserte meg. Kanskje ikke rette veien ut, og det beklager jeg, men jeg står fortsatt på min rett. Du har en del useriøse kommentarer på GR, og du har også litt for lett til å snakke negativt til andre. Meg for eksempel.

  Alt jeg ville var bare at du skulle skjønne at det ikke var noe galt i det Espectro sa, pluss at jeg ønsket en forklaring på det der Grøss opplegget.
  Kan vi ikke heller bare legge idiotien bak oss?

  Lagt til 2010-01-14 00:56:
  Flott at du endret på "favorittbøker" da
   
 • Skrevet av: Turbo-Kåre
  2010-01-13 20:59
  Alright dude, alle fortjener en sjangse til.
  Tommel opp for at du var mann nok til å svare ærlig

  Skal ikke sende Luftwaffe etter deg helt ennå.
   
 • Skrevet av: Turbo-Kåre
  2010-01-13 13:03
  God dag.

  Synes ærlig talt du poster stort sett negative og useriøse innlegg her på GR, og ber deg være så vennlig å tenke deg litt om før du poster.

  Jeg håper ikke det er slik du har planlagt å tilbringe din tid her på GR.
  Selvfølgelig skl du få ha egne meninger, men jeg vil bare fortelle deg at du ikke får noen slags respekt av å virke "tøff".

  Du er ennå en ung bruker, og jeg har tro på at du kan forandre deg. Har jeg rett?

  - Turbo.
   
 • Skrevet av: jonaskram
  2010-01-13 11:48
  Åh herregud... ._. Selv etter den lange forklaringen på hvordan det kan sees på fra to forskjellige synspunkt og gi to forskjellige svar, kødder du ennå med det der?!
  Hvorfor ikke bare skrive grøssere da?! Den lange "grøssssss" tilfører ikke noe som helst til leseropplevelsen, men kommer heller ut som barnslig og lite informativt. Dessuten har du skrivefeil herfra til slemmerud, så hvordan kunne jeg vite at du hadde skrevet det "rett"?
  Nei, slutt å voldta det norske språket, og slutt å trolle bare for trollingens skyld. Du er ikke fink til det, og du virker mer som en weeaboo eller en griefer slik tingenes tilstand er nå.

  Jeg ber deg på vegne av hele GR:
  Skjerp deg. Enten blir du et ekte troll, og ikke en dårlig kopi som er alt for enkel å gjøre narr av, ellers bruker du huet ditt og slutter å være sta og ignorant, for slik du er nå... Du er bare et butthurt individ som har møtt litt for mye motstand. Mest sannsynlig fordi du gjør deg selv så åpen som du gjør. Jeg så en kjapp liten fornærmelse som egentlig bare falt på trynet, og ikke mer. Du gjorde ingen forsøk på å komme med noe konkret, så du failet der.

  Så ber jeg deg på vegne av MEG:
  Please ikke la meg kaste bort mer tid nå? okay? Jeg har bedre ting å gjøre enn å belære tolvåringer.
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2009-12-09 20:05
  Mye bedre
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2009-12-09 18:32
  Eneste fine byen...jeg ler. Men skal ikke klage, Haugesund er jo en ganske fin by, tross alt.

  Og for å pirke litt, det skrives Zelda, ikke Selda.
   
 • Skrevet av: jonaskram
  2009-12-07 17:40
  Ohmigawd...

  .__.'''

  Kom igjen..? Skremme deg? Latterlig. Jeg gav deg et innblikk i hvordan situasjonen virket på meg, fra mitt ståsted, og hva du kunne ha gjort for å unngå flere misforståelser i framtiden. Jeg prøvde aldeles ikke å skremme deg.

  Nok en gang, god jul. Kjærlig hilsen din partner, Jonaskram <3
   
 • Skrevet av: jonaskram
  2009-12-06 21:55
  @dinreplytilmeg

  Okay, favorittbøkene dine er grøssere, greit, men jeg vil si at dagligdags tale (og skriving for den saks skyld) dikterer at "grøss" kan tolkes som om du vil holde deg unna nevnte objekt/subjekt. Altså, i dette tilfellet bøker. Anbefaler deg å bytte til "grøssere" slik at flere misforståelser ikke forekommer.

  Og nå har det seg dog slik at St-Nick er kjappere enn meg, og sier i bunn og grunn det jeg også ville sagt.
  Bruk gjerne at jeg har ei kulepenn satt fast i øret som gjør at jeg ikke skjønner sarkasme, men det forandrer likevel ikke saken at du ikke gav noe som helst intrykk for at det var sarkasme. Det funker bra i muntlig form, men når du kjører sarkasme i skriftlig form må man nesten basere om det er sarkasme eller ikke utifra det man vet om den personen fra før av, og det eneste jeg vet om deg er de pinlige kommentarene dine på forumet hvor du prøver å trolle med mennesker uten å klare det nettopp fordi du ikke backer opp argumentene dine. "Du må ha spist noe vondt når du spilte CoD 5"... Hvor skal jeg begynne? Det du sier meg i det innlegget der, er at du er en usympatisk person uten noen form for refleksjon over et tema, og du følger dine egne meninger blindt uten å tenke over at du faktisk kan respektere andres meninger.
  Okay, jeg tok det kanskje litt langt ut, men basert på dine kommentarer på forumet, hvordan kunne jeg, eller noen andre for den saks skyld, skjønne at det var "bare tull"?

  Jeg skal runde av nå med å si at neste gang du poster "bare tull", så gi i alle fall en LITEN indikasjon på at det er sarkasme, for slik det er nå, ser det ut som du ikke skjønte spøken, eller i verste fall faktisk skjønte den, men ville bare gjøre et patetisk forsøk på å provosere noen.
  Jeg foreslår at DU vrir om hjernen din, min gode mann, så får du ha ei ellers god jul da. Vennlig hilsen din kosegutt, Jonaskram <3
   
 • Skrevet av: St-Nick
  2009-12-06 16:16
  @dinreplytilJonasKram:

  du skrev inn til Magnus og sa han hadde et pedofil blikk.
  så sa du sener at du ikke mente å være frekk.
  hadde du sakt det til meg så hadde du mistet noen tenner ( drittunge )

  du kan ikke være helt god i hode.

  dette er noe av det værste du kan si om et meneske.


  Unnskyld deg gjerne med at vi er en gjeng lallende idioter som ikke skjønner hva som er sarkasme, men utifra den kommentaren virker det ihvertfall på meg(og tydeligvis JonasKram også) at du ikke mente det som en spøk. Greit nok at du tar initiativ og tyr til handling når du mistenker noen for å ha blitt såret, men i det tilfellet der virket det som om du overreagerte litt, og ikke 'tok' spøken selv. For å være ærlig virker det på meg som om at du er flau over kommentaren og i ettertid hevder at du mente den som en spøk for å unngå å fremstå som et mindre begavet og heller butthurt individ. Tør jeg foreslå at du formulerer deg litt bedre? Kanskje utnytter overdrivelse litt mer så flere forstår din hensikt med sånne innlegg(om ditt innlegg i gjesteboken til 'spectro til tross for mine tvil faktisk var ment som en spøk), litt ala "Espectro, du burde blitt hengt!!! Fy faen sånt sier man bare ikke om folk! Er du helt følelsesløs eller?? Herregud jeg kommer sååå til å opprette en fjesbokgruppe dedikert til kampen mot din brutale væremåte på nettet! Stakkars Magnus da, tenk så mye skade du kan ha forvoldt i hans svake psyke! Jeg mener, det er jo ikke sånn at han sannsynligvis har blitt herdet etter all kritikken han har måttet motta fra sinte fanboys i hans tid som spillanmelder!" elns?

  Virker kanskje litt unødvendig kritisk her, men det er bare sånn jeg har tolket situasjonen, og jeg prøver derfor å komme med forslag som du kanskje skal tenke litt over neste gang du skriver et innlegg.

  Kos<3

  -St-Nick-
   
 • Skrevet av: St-Nick
  2009-12-06 14:37
  Oh, ok.
   
 • Skrevet av: jonaskram
  2009-12-06 04:01
  Eyh... dude... Hva er greia med å klage på Espectro fordi han sa Magnus hadde et pedofilt blikk? Hvem-som-helst burde skjønne at det var en spøk, og Magnus selv kan jeg LOVE deg at ikke hadde noe problem med det.

  Nå skal jeg dog ikke klage, men som St-Nick sier... Du grøsser ved tanken på bøker, men du liker å slappe av med ei god bok? Litt selvmotsigende?