Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

sander92s presentasjon

Den 14.06. klokken 14:06 ble jeg i 1992 presset ut og ønsket velkommen til denne verden. Jeg tror det var mye skriking involvert, og hvor velkommen jeg følte meg i øyeblikket er jeg dog litt usikker på.
Jeg antar utifra det urovekkende originale GR-navnet mitt, at dere selv kan pønske ut hva det virkelige navnet mitt er.

Allerede i tidlig alder ble jeg uhyre interesert i spill og den slags. Jeg husker den første spillkonsollen jeg fikk. Det var en brukt Super Nintendo. Utallige timer brukte jeg på å spille spill som Teenage Mutant Ninja Turtles og Street Fighters 2.

Men så! Så ble jeg introdusert for Playstation! Gliset rakk meg langt bak i nakken, da jeg på julaften i 1998 pakket opp en splitter ny Playstation, sammen med spillet Tarzan! Dæven hvor kult det spillet var.

Nå, omlag 10 år,en rekke centimeter og x antall kilo senere sitter jeg med det samme gliset og spiller Metal Gear Solid 4 på min elskede 200GB PS3, alt presentert på en 32" Sony Bravia TV.
Sony Fanboy? Tjaa, kanskje.

Jeg har alltid hatt en fetish for store høytalere og høy lyd, noe jeg antakelig har arvet etter min far. Selv har jeg et Cerwin Vega hjemmekino-anlegg som virkelig gir meg den lyden jeg vil ha når jeg spiller og ser film.

I tillegg til det å spille TV-spill har jeg også spilt håndball i ca. 6 år nå, men har planer om å slutte, da jeg går over til styrketrening på treningsstudio. Jeg liker å holde meg i form, og har lyst til å en dag bli skikkelig scphrek!
Utover dette jobber jeg to dager i uken på den lokale G-Sport shappa. Så om du mot alle odds skulle havne i Holmestrand en gang: Kom innom en tur og sjekk tilbudene våre!

Jeg har gjort fint lite ut av meg her på siden, men har lyst til å endre på dette nå fremover.
Vil du lese mer om mine tanker om alt og ingenting, så finner dere fakta om det i bloggen min. Den heter "En sniktitt på mine tanker og slikt".

Setter pris på kommentarer på blogger og anmeldelser

PS: Ta forbehold om skriveleif.

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: FuzzyFarm
  2012-08-09 17:38
  Hehe... Helt enig, blir nok en konsoll med mye moro. Takker for det. da er det bare glede seg til mars.
   
 • Skrevet av: FuzzyFarm
  2012-08-09 12:04
  Hei, så at du kommer til å få Ouya konsollen. Syntes den virker som en konsoll vert å føle med på. Men jeg lurer på om du kan gi meg litt info, om hvordan konsollen er og slikt? Når du har fått den. Kunne tenke meg den selv.
   
 • Skrevet av: KlM
  2008-08-08 22:51
  CerwinV sine forsterkere er sjuke, de er på 1,5 kilowatt og 2.5 kilowatt...

  de ville blåst mine høytaler igjennom veggen.

  CD spilleren er en Harman Kardon HD 710, en billg cd spiller som spiller veldig bra til den lave prisen. Bruker også xboxen til å spille mp3 filer, siden kabelen til dataen min er så ræva, halvparten av lyden mistes før de når forsterkeren.

  det du snakker om heter bi amping ja.
   
 • Skrevet av: sander92
  2008-08-08 22:04
  Forsterkerne er vel det jeg kunne tenke meg å bytte ut etterhvert! Iallefall effektforsterkeren min.

  Jeg har en Denon 2x75 w forforsterker som jeg har koblet til diskant og mellomtone på høytalerne, og en Denon 2x200 w effektforsterker som er koblet utelukkende til bass-elementene. Bi-ampling tror jeg det kalles

  Dette er "ekte" watt vel og merke. Ikke oppskrytte watt som beskriver peak-effekt.

  I fremtiden kunne jeg tenkt meg et par av Cerwin Vega's egne effekforsterkere, men det går penger til mye rart for tiden, så det blir nok ikke med det første

  Hmm, ja han kameraten din høres sprø ut! På en god måte

  Forresten, hva slags CD-spiller bruker du?
   
 • Skrevet av: KlM
  2008-08-08 17:22
  shiiit. 215 cls... bass overkill. nice.

  hva slags forsterkere kjører du?

  En kompis av meg skal bygge et cerwin&vega hjemmekino annlegg.

  Han skal ha to CLS 215 forran, 2 VE-8F bak, 2 CLS-15sx subwoofere bak og to høytalere (som jeg ikke husker navnet på) som han skal ha under stolene. Lurer jeg på om han er sprø...?
   
 • Skrevet av: Shavis
  2008-08-05 12:37
  la meg gjette...

  heter du Lars Kristian
   
 • Skrevet av: Teaparty
  2008-07-21 21:34
  Støtter den, jeg er heller ikke så glad i online/flere spillere-spill
  I hvert fall ikke hvis spillet har dødsbra story.
   
 • Skrevet av: Teaparty
  2008-07-21 10:26
  Seriøst? Sweet
  Jeg må åpenbart skaffe meg nett i leiligheten snart... Som student hadde jeg ikke råd til det i starten og så bare ble det aldri noe av
  Men jeg tror han over meg hadde noe for når jeg satt på et helt spsielt sted og holdt laptopen i vinkel hendte det jeg fikk signal...
   
 • Skrevet av: Jacsterd
  2008-07-20 19:43
  Legge meg til som buddy?

  Ja!? = Bli Eid i alle spill lol (Ja særlig:roll

  Nei!? = La meg bare henge meg selv i skam!

  Lagt til 2008-07-20 20:28:
  Ja

  Og som GR buddy også lol
   
 • Skrevet av: Teaparty
  2008-07-20 14:06
  Tror nok jeg må gå til anskaffelse av MGS4 ja - uten tvil
  Men jeg har ikke rundet Snake Eater enda (min PS2 kinda died), gjør det noe tror du? Skal jo selvsagt runde hele uansett da
   
 • Skrevet av: Teaparty
  2008-07-17 09:58
  Ja I know, Uncharted er nok muligens det beste PS3 spillet jeg har prøvd så langt (ikke at det er det helt store utvalget enda, og jeg har ikke spilt Asassin's Creed, MGS4 eller GTA IV... men likevel: bra greier!)