Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

ulvemann43s presentasjon

ulvemann43 har ikke skrevet noen presentasjon enda.

Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: Parkour Gamer
  2009-10-25 09:29
  Jeg kjenner en som har svineinfluensa, og han holder på å dø!! Legene greier ikke mer. Så ikke tro svineinfluensa er noe tull, jeg kjenner flere som har hatt det på samme måte som deg. Men de sier ikke at det er tull.
   
 • Skrevet av: Jacsterd
  2009-10-25 00:17
  Kommentar angående din blog.
  ------------

  Effekten av svineinfluensaen varierer fra person til person avhengig av hvor motstandsdyktig ditt immunforsvar er.

  Så selv om du syns det ikke er så ille er det andre som lider så tro meg ikke ta det mildt selv det går bra for deg.
   
 • Skrevet av: socom88man
  2009-01-28 15:50
  hei jeg har et valve online spill problem.
  når jeg prøver å laste opp en egen sprayfil kommer det en melding som sier: kan ikke skrive sprayfil eller: kan ikke skrive sprayfil.det kan hende den gjeldende brukeren ikke har tillatelse. jeg har prøvd å kjøre spillet som administrator slik som en annen person sa men det funket ikke. har dere noen tips? (hvis en av brukerne har et tips, send meg en pm)


  Hadde samme problemet Det du må gjøre er å bytte språket på Steam fra Norsk til Engelsk. Det var sånn jeg fikk det til å fungere
   
 • Skrevet av: Rampage Jackson
  2008-09-07 19:39
  hehe, bra avata.

  "STRIDER"

   
 • Skrevet av: rumpestump
  2008-08-20 20:03
  har du ps3?