Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

yamas presentasjon

Etter noen mnd uten GR, av personlige grunner, har jeg tatt turen innom igjen. Så her er en ny presentasjon, dog litt mindre enn sist. Til de som jeg fjernet fra "vennelisten" vil jeg bare si at det var ikke vondt ment.

Litt info:

Musikk er det viktigste for meg, for og være ærlig. Konserter er et must og jeg drar gjerne utenfor Norges grenser om pengene strekker til. Som så mange andre her er det Rock og Metal det går i. Ettersom jeg har blitt eldre har jeg åpnet meg opp mer og mer for andre sjangre enn Rock og Metal. Både Blues, Jazz og Country var sjangre jeg tidligere hånlo av og kallte "teit musikk". Huff, flaut hvor ung og dum jeg en gang var. Men så lenge man lærer går det nok greit... Når det gjelder hva slags musikk jeg ikke takler er Pop og Hip-Hop/R&B/Rap det mest elendige. Selv svensk "dansband" er mer behagelig. Hip-Hop/R&B/Rap skal ha kreditt for fine damer i videoene da, så jeg skal inrømme at jeg noen gang har vanskelig for og bytte kanal om jeg kommer over en musikk video.

Når det gjelder spilling så er jeg ingen fanboy. Alle konsoller har sine styrker og svakheter. Om du setter på deg skyggelapper og messer om at enten MS, Nintendo eller Sony er best så synes jeg synd på deg. Personlig har både Xbox, Wii og PS funnet veien inn i stuen. Jeg hater og måtte velge enten den ene eller den andre så da er det greit og anskaffe dem alle. Spillingen har gjennom årene forflyttet seg fra PC til konsoll. Hovedsakelig pga de urimelig høye systemkravene som resulterte i veldig dyre oppgraderingene. Blir raskt klart hvilken fordel det er og heller anskaffe konsoll når man begynner og regne på det. Men MMO og strategispill er fortsatt best til PC.

En annen pengeslukende interesse er film. Skal sies at min samling av filmer ikke vil havne i Guinness Rekordbok, men den er ikke så veldig liten. Når man ikke er rik er det ikke alltid man kan få i pose og sekk, desverre. Av filmer har jeg ingen spesiell favoritt sjanger. Men er det noe jeg virkelig ikke takler er det idiotiske ungdoms filmer og jente filmer. Får helt fnatt om jeg må gjennom slikt tull... Skal også sies at jeg er litt TV-slave. Fem av seriene jeg alltid prøver og få med meg er Seinfeld, Family Guy, Simpsons, Cheers og Fraiser.

Statistikk
Medlem siden:2007-06-02
Kommentarer 523
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: greevel
  2009-06-21 17:17
  ehe nope.
   
 • Skrevet av: JBOX-360
  2009-06-14 21:36
  YAMA-HA!
   
 • Skrevet av: greevel
  2009-06-12 08:43
   
 • Skrevet av: greevel
  2009-06-08 19:32
  Yay en Family guy type

  Skal jeg sende deg en bra link hvor du kann se family guy gratis?
   
 • Skrevet av: Gamer123
  2009-05-24 18:33
  Hey Var ikke mange kommentarer i gjesteboka di

  Lagt til 2009-05-24 19:01:
  Hehe ^^
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2008-08-16 01:06
  Hva har skjedd her? En bombe?
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2008-07-22 12:57
  Bare hyggelig
   
 • Skrevet av: dark samus nemesis
  2008-07-14 13:32
  Bra presentasjon av deg selv
   
 • Skrevet av: tguls
  2008-05-03 09:38
  Hallo Yama
  Første post i gjesteboka di