Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

Prøv A Plague Tale: Innocence gratis på PC, PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da jeg var ung var demoer en stor del av spillindustrien. For min del startet det med demodisker, før både PlayStation og Xbox hadde demoer til en stor del av konsollspillene på plattformene sine. De siste årene har disse dessverre blitt unntak fremfor vanlige, så da er det ekstra kult når vi faktisk får prøve spill før vi gjør en kjøpsbeslutning.

I mai lanserte Asobo Studio det mange foreløpig mener er et av årets største positive overraskelser, nemlig A Plague Tale: Innocence. Spilet har uansett ikke solgt nok til å bemerke seg særlig på salgslister, så det er tydeligvis mange som fortsatt er skeptiske eller ikke har hørt om det. Kanskje er dette en av grunnene til at du nå kan laste ned en demo av A Plague Tale: Innocence på både Steam, PlayStation 4 og Xbox One. Dermed er det bare å gripe muligheten om du ikke er travelt opptatt med Call of Duty: Modern Warfare, FIFA 20 eller annet i helgen.

HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content