Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Onrush

Prøv Onrush gratis på PlayStation 4 denne helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Onrush-spill er et type racing-spill vi ikke ser så mye av nå til dags, så det har vært hyggelig å se at Codemasters' spill har fått en relativt god mottakelse av anmeldere verden over (til og med Daniel). Uheldigvis har ikke spillet akkurat tatt av salgsmessig, noe som nok er en av grunnene til at Codemasters nå slipper en god, gammeldags demo.

Senere i dag vil PlayStation 4-eiere nemlig kunne laste ned en gratis trial-utgave av Onrush, og dermed kunne spille så mye de vil frem til 9. juli. Dermed er det bare å gripe muligheten mens du kan om du er nysgjerrig. Codemasters lover også at Xbox One-eiere kan glede seg til noe lignende i nærmeste fremtid, så det er bare å følge med.

Onrush

Relaterte tekster

1
OnrushScore

Onrush

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har spilt mange bilspill de siste årene, men å spille ett uten en mållinje å kjøre over ble en ny erfaring for den fartsglade trønderen vår.Loading next content