Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PS Plus-samlingen avvikles i mai

Sørg for å gjøre krav på disse spillene med PS5 og oppbevar dem i biblioteket ditt for alltid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du er så heldig å ha fått tak i en PlayStation 5 vet du sannsynlig om PlayStation Plus Collection-kampanjen som gir alle PS Plus-medlemmer sjansen til å nyte tjue av de beste titlene utgitt i forrige generasjon. Blant dem var titler som Persona 5 (som var den eneste som forlot samlingen i løpet av den tiden), God of War, Days Gone, Monster Hunter: World, Battlefield 1, Uncharted 4: A Thief's End og Resident Evil 7: Biohazard for å nevne noen. Men hvis du ikke visste om det, eller av en eller annen grunn ikke har utnyttet det ennå bør du skynde deg litt. For som Eirik delte sammen med kunngjøringen av februars PlayStation Plus Essential-spill i går.

Dette er bekreftet av Sony selv, men de forsikrer om at alle brukere kan kreve samlingen til samme dag og beholde den i sitt digitale spillbibliotek for alltid. Det er unødvendig å si at det er en uslåelig mulighet til å starte det nye livet på en PlayStation 5 med stil.

PS Plus-samlingen avvikles i mai


Loading next content