Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PS VR2 faller langt under forventede salgsmål

Et priskutt kan være nødvendig for Sony for å unngå en katastrofe.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Sony hadde store forhåpninger til PlayStation VR2-headsettet. Før det ble lansert hevdet rapporter at Sony hadde forberedt rundt 2 millioner enheter, noe som antydet at det forventet en stor lansering. En ny Bloomberg-artikkel viser imidlertid at det nye headsettet ikke har klart å oppfylle forventningene.

Tilsynelatende har PS VR2 bare klart å selge rundt 270 000 enheter i løpet av den første måneden etter utgivelsen. Det forventes at prisen for et PS VR2 er hovedårsaken til at såpass få har åpnet lommeboken så langt.

Derfor hadde det nok vært en idé å gi PS VR2 priskutt slik at Sony kan unngå at headsettet blir ansett som en flopp hva salgstall angår. Selv om VR fortsatt er et ganske nisjehjørne av spillverden er det ikke et godt tegn for Sonys neste steg inn i virtuell virkelighet å selge mindre enn 300 000 enheter.

Har du en PS VR2?

PS VR2 faller langt under forventede salgsmål


Loading next content