Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Psychonauts 2

Psychonauts 2s dokumentar er endelig på Youtube

Oppfølgeren til Double Fine Adventure er her, og gir oss et ærlig og åpent blikk på spillets utvikling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ekstremt få utviklere og utgivere vil eller tør å være helt ærlige om hva som skjer når de utvikler spill, så Double Fine og 2 Player Productions hevet virkelig standarden i den forbindelse da de ga oss Double Fine Adventure-dokumentaren om utviklingen av Broken Age for syv år siden. Den dokumentaren viste virkelig oppturer og nedturer i spillets trøblete utvikling, så det var veldig overraskende da vi ble fortalt at Psychonauts 2 også ville få en dokumentar. Det er dog en stund siden vi hørte noe om den ... frem til i kveld.

Double Fine og 2 Player Productions har plutselig gitt ut dokumentaren kalt Double Fine PsychOdyssey, og det er en 32 episoder lang titt på utviklingen av Psychonauts 2. Beskrivelsen får det til å høres ut som om vi kan forvente enda et ærlig og åpent innblikk i hva som har skjedd i Tim Schafer og gjengens studio de siste syv årene:

"Nå som de står overfor presset om å produsere en verdig oppfølger, må studioet konfrontere altfor ambisiøse design, dårlig moral, tekniske utfordringer og økonomiske problemer, alt i et turbulent tidsrom for verden.

Double Fine PsychOdyssey er den direkte fortsettelsen av den anerkjente serien Double Fine Adventure, og gir enda dypere innsikt i lidenskapen, humoren og hjertesorgen i videospillutviklingen.

Nå vet jeg i alle fall hva jeg gjøre de neste kveldene, og jeg anbefaler at du også griper muligheten.

Psychonauts 2

Relaterte teksterLoading next content