Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Punisher-skuespilleren Ray Stevenson er gått bort

Han var bare 58 år gammel og hadde en karriere som så lysere ut enn noensinne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den talentfulle irske skuespilleren Ray Stevenson har gått bort i en alder av 58 år. Det er utrolig tragisk, spesielt siden karrieren hans virkelig har tatt av de siste årene med flere store roller. Ikke minst som skurken i Tollywood-suksessen RRR og det som beskrives som et betydelig bidrag til den kommende Star Wars-serien Ahsoka.

Stevenson, som har vært aktiv siden 90-tallet, har også dukket opp i mange populære filmer og serier, inkludert Rome, The Book of Eli, The Other Guys, Black Sails og som Thors sidekick Volstagg i MCU. Årsaken til hans bortgang er ennå ikke kjent, men ifølge hans representant Nicki Fioravante ble skuespilleren innlagt på sykehus dager før dødsfallet.

Våre tanker er med hans kjære, og vi vil si takk for alt. Hva er dine beste minner med Ray Stevenson?

Punisher-skuespilleren Ray Stevenson er gått bort

Takk, <a href="https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/ray-stevenson-dead-thor-ahsoka-rrr-1235497816/" target="_blank">The Hollywood Reporter</a<<Loading next content