Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally 2.0

Racing Dreams: Dirt Rally 2.0 / Petter kjører STi-en sin i en spansk grøft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dirt Rally 2.0 blir alltid kritisert for sin underordnede asfaltfysikk, og det er i og for seg ganske rettferdig. I dette klippet tester Petter grepet til en 2008 STi S14 på spansk asfalt og forteller om alle rallybilene han har eid opp gjennom årene.

Gamereactors 6DOF Full Motion-racingrigg består av et SR2-system fra svenske Simrig som monteres på en Modus Ultimate fra Swedish Rig Design og plassert på en Traction Plus Platform fra Next Level Racing. Dette drives av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 og AMD 6950 XT Red Redvil, og som monitor bruker vi tre stk LG CX 55" OLED-TVer. Rattbasen er en Fanatec DD2 med et Podium M4 GT-ratt og Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

Se videoen nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

2
Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har igjen satt seg bak rattet for å kjøre seg vill i skog og mark, men nyter han det like godt som sist?Loading next content